Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Ηρακλή : «Αποκατάσταση της αδικίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επίσκεψη που υπήρξε με τους ανθρώπους του Ηρακλή κα εκφράστηκε η άποψη για ισονομία, αποκατάσταση της αδικίας  και απομάκρυνση των νοσηρών φαινομένων  στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει

Την Τετάρτη 13/06 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Αμανατίδη Γιάννη,Καραμπετιάν Γιάννη,Ουρεϊλίδη Ηλία και το μέλος του συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Θόδωρο Σαμαρά, με την διοίκηση και τους νομικούς συμβούλους του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ εξέθεσε τις απόψεις της σχετικά με τον τρόπο που έγινε ο περσινός υποβιβασμός της ομάδας, όσο και για τις φετινές διεργασίες που γίνονται σε επίπεδο ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας για παρόμοιες περιπτώσεις που αφορούν άλλες ομάδες.

Εκ μέρους  του ΣΥΡΙΖΑ δηλώθηκε ότι   η ισονομία αποτελεί αξίωμα και βασική αρχή πάνω  στην οποία πρέπει να στηθεί η κάθαρση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και δεν μπορεί να καταστρατηγείται στο όνομα του αυτοδιοίκητου κανενός οργάνου δημιουργώντας αποδεδειγμένα αδικίες και ανισότητες.

Τέλος θεωρούμε ότι κανονισμοί και νόμοι δεν μπορούν να αλλάζουν κατά το δοκούν ανάλογα με τα συμφέροντα αυτού που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάθε φορά.
Δεσμευόμαστε ότι ως κυβέρνηση θα διαμορφώσουμε εκείνο το πλαίσιο, ώστε ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο να μπορεί κινείται και να αναπτύσσεται μακριά από τα νοσηρά φαινόμενα του  παραγοντισμού και των στημένων αγώνων.

                                                                 

                                                        το γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ

 

Most Popular

To Top