Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Συνεχίζουμε στα πλειη οφ» Vid

Την δική του εξήγηση για την ήττα του Ηρακλή έδωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηρακλή είπε στην αρχική του τοποθέτηση:

 

«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια για τον κόσμο και την στήριξη . Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μία ευκαιρία για την άνοδο. Έλειπαν πολλοί παίκτες όπως ο Κιρόσφσκι και ο Τάϊ όμως όταν μπαίνει ένα γκολ όπως αυτό σου κόβονται τα πόδια. Έτσι είναι η μπάλα μας μένουν μπροστά τα πλέϊ οφ.

Γιατον Κιρόφσκι και τον Τάϊ που δεν εξέτισαν τις ποιβνές τους στα Γιαννιτσά: Υπήρχε εντολή

Για την ενότητα και την πίστη που υπάρχει στην ομάδα: Το έχω πει 100 φορές. Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ και με ομάδες που έχουν ποιότητα είναι δύσκολο να κάνεις την ανατροπή. Και ειδικά όταν λείπουν παίκτες σαν τον Τάϊ και τον Κιρόφσκι είναι πολύ δύσκολο. Μέχρι το γκολ η ομάδα πήγαινε πολύ καλά. Στο τέλος στείλαμε μέχρι και τον Βαγγελόπουλο στην επίθεση αλλά δεν είδαμε αποτέλεσμα

Για τα πλέϊ οφ: Και οι τέσσερις ομάδες έχουν την ίδιες πιθανότητες . Είναι ένα μινι πρωτάθλημα που όλοι θα παλέψουν για την άνοδο

Για την ψυχολογία: Όταν ήμασταν στην 9η θέση ήταν μία νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία. Το ίδιο είναι και τώρα. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

 

 {youtube}vPIwGt9idd0{/youtube}

Most Popular

To Top