Μάκης Ιωαννίδης

Φέρτε το πρωτάθλημα

 Xθες το απόγευμα ο Ηρακλής αυτοκτόνησε στην Σύρο  και πλέον σήμερα καλείται να δείξει πραγματικά ότι είναι  η καλύτερη  ομάδα  να κατακτήσει το πρωταθλημα και να δώσει απαντήσεις σε όλους.

Αγωνιστικά ο Ηρακλής είχε την τύχη στα χέρια του αλλά ξαφνικά θέλησε να ηρωοποιήσει τους : Γκόρτσιανιούκ , Μπρίσιτς και Ντόκιτς , όταν είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τον αγώνα.  Ο Προύσαλης ανέτρεψε μαζί με τον Σμαραγδή το σκορ στο 4ο σετ, ο Κράβαρικ τα έδωσε όλα, ο Χριστοφιδέλης ήταν ουσιαστικός για ακόμα μια φορά,  για τον Ντεσπεϊν τα είπαμε, ενώ ο στεφάνου ήταν σε μέτρια επίπεδα. Ο Τακουρίδης είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ενώ μπορούσε να προσφέρει περισσότερα και ο Πελεκούδας.  Λάθη έγιναν από όλους ακόμα και από τον Δρίκο, αλλά αυτά θα  πρέπει να σβηστούν και  το μυαλό όλων να είναι στην σημερινή αναμέτρηση και την νίκη- κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Για την διαφημισμένη φιλοξενία της Σύρου δεν έχουμε να πούμε  τίποτα παρά να παραθέσουμε τα βίντεο από το iraklis1908.gr που  δείχνουν ξεκάθαρα αυτά που πέρασαν οι παίκτες του Ηρακλή και δεν έγινε ούτε μια σύσταση!

 

Ξαφνικά όλοι έγιναν φίλαθλοι της Σύρου και εξάρουν την προσπάθεια της νησιώτικής ομάδας , ρίχνοντας «καρφιά για τους κυανόλευκους. Φυσικά και  ο Φοίνικας έκανε μια μεγάλη επιτυχία αλλά η χολή που βγάζουν πολλοί είναι υπερβολική και μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να πάρουν επιτελούς τις απαντήσεις τους.

Ο κόσμος έχει μια απαίτηση. Κερδίστε σήμερα το πρωτάθλημα  και φέρτε το στον λευκό Πύργο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η ομάδα μπορεί να το κάνει αν είναι στα γνωστά της επίπεδα, αλλά δεν πρέπει να αφήσει σε καμία περίπτωση του συριανούς να πιστέψουν ότι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.  

Most Popular

To Top