Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Στράντζαλης : «Φταίω και εγώ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο Γιώργος Στράντζαλης για την φετεινή σεζόν των κυανόλευκων

Συγκεκριμένα  τόνισε

«Θα μιλήσω για το χρονικό διάστημα που ήμουν εγώ τεχνικός. Σίγουρα αποτύχαμε, μια και όταν ο Ηρακλής αγωνίζεται στη Football League αποτελεί αποτυχία. Εχω ευθύνη και εγώ φυσικά αφού έφτιαξα το ρόστερ και ίσως θα έπρεπε να ετοιμάσω διαφορετικά την ομάδα και να διαχειριστώ καλύτερα το ρόστερ.

Εχουμε όμως και ένα ελαφρυντικό ότι δεν είχαμε το χρόνο, γιατί μας δόθηκαν λίγες ημέρες παράταση για να κάνουμε μεταγραφές» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Στράντζαλη.

Για τις προσθήκες που έγιναν κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων των μεταγραφών, είπε: «Εκ του αποτελέσματος πάντα η ενίσχυση το Γενάρη δεν έφτασε για να βγει κατηγορία η ομάδα. Πάντως πρέπει να πω για τους παίκτες γιατί ακούω πολλά περί υπέρβασης και ικανοτήτων ότι αυτά τα παιδιά καθήλωσαν αντιπάλους που ανέβηκαν κατηγορία στις έδρες τους και δεν ηττήθηκαν. Δεν μπορώ να υποβαθμίσω το υλικό, γιατί πίστευαν και οι ίδιοι στην άνοδο.

Το καλοκαίρι και λόγω πίεσης χρόνου επιλέξαμε έξι παίκτες από το ίντερνετ, ύστερα από ατελείωτες ώρες παρακολούθησης και ευτυχώς μας βγήκαν, όπως οι Λόπεθ, Ισαάκ και Φερνάντεζ.

Τα πάντα όμως εξαρτώνται από το οικονομικό το οποίο φέρνει και την ανάλογη ηρεμία. Όταν κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης δεν υπάρχει ηρεμία. Και ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε πολύ, αναγκάστηκε να πάει σε άθλια γήπεδα αλλά θα στηρίξει και πάλι την ομάδα».

Τέλος ο κ. Στράντζαλης αναφέρθηκε και στο Σίνισα Γκόγκιτς τονίζοντας ότι: «Θεωρώ ότι ο Γκόγκιτς πρέπει να μείνει και τη νέα χρονιά. Εδειξε καλή εικόνα η ομάδα στα πλέι οφ, άλλωστε το είπαν και οι ποδοσφαιριστ

Most Popular

To Top