Βόλει Ηρακλής

Στον «αέρα» ο νταμπλούχος Ηρακλής

στον αέρα  η ομάδα βολλει του ΗρακλήΜετέωρο είναι το μέλλον της ομάδας βόλεϊ και αυτό που γνωρίζουν όλοι είναι ότι περιμένουν τις εξελίξεις προκειμένου να αποκτήσουν όλα τα σωματεία νέο ΑΦΜ.

 

Στον Ηρακλή όμως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και θα εξηγήσουμε τους λόγους. Σύμφωνα με την τελευταία συνεδρίαση της ΕΣΑΠ αποφασίστηκε όσες ομάδες δεν πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής να συμμετέχουν στην Α2 αντί για το τοπικό πρωτάθλημα.

Άρα αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό για τους κυανόλευκους. Έτσι έχει εγκαταλειφτεί η προοπτική απόκτησης άλλου ΑΦΜ προκειμένου να κερδίσουν έτσι κατηγορία στον Ηρακλή.

Η διοίκηση του Ηρακλή έχει προθεσμία μέχρι τις 20 Αυγούστου να δηλώσει συμμέτοχη για το νέο πρωτάθλημα. Αν όμως δεν πάρει το πιστοποιητικό θα βρεθεί στην Α2 , όπου οι μετέγραφες θα έχουν ολοκληρωθεί από τις 10 του ίδιου μήνα !

Συνεπώς η ομάδα θα είναι χωρίς παίκτες γιατί στο ρόστερ δεν υπάρχει σχεδόν κανένας παίκτης ούτε έγινε μέχρι τώρα μα σχετική προεργασία.

Ο νταμπλούχος Ηρακλής είναι κυριολεκτικά στον «αέρα» και κανένας δεν μπορεί να προσδιορίσει το μέλλον του. Ο πρόεδρος του ΤΑΠ Θεόφιλος Κολύμπατζής δήλωσε πρόσφατα στο Iraklis1908.gr ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Συνεπώς πρέπει να βρεθεί μια λύση για να λειτουργήσει το τμήμα και να μην καταδικαστεί σε εξαφάνιση.

 

Most Popular

To Top