Διάφορα σπόρ

Απαραίτητη η βοήθεια στον ΓΣ, που ψάχνει λύσεις επιβίωσης !

Η κατάσταση στον ΓΣ είναι σε εξαιρετικό δύσκολο σημείο τα τελευταία δυο χρόνια.

 

Οι «κυανόλευκοι» έχουν τεράστιο πρόβλημα με όσα έχουν συμβεί και έχουν συσσωρεύσει χρέη στον σύλλογο. Ποιοι τα έκαναν αυτά είναι μια άλλη ιστορία, αφού η υπόθεση είναι σε εξέλιξη από τις δικαστικές και φορολογικές αρχές. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν για τον Ηρακλή.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα οι κινήσεις που γίνονται από τους ανθρώπους του ΓΣ βρίσκουν συνεχώς ογκόλιθους μπροστά τους που δεν μπορούν να τους μετακινήσουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει μια ορατή λύση στον ορίζοντα και κυρίως άμεσα . Οι υποχρεώσεις που υπάρχουν είναι πολλές και δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Το καλοκαίρι υπήρχαν διαδοχικές συνελεύσεις και ο κόσμος φάνηκε να ήθελε να δραστηριοποιηθεί. Πέρα όμως από ελάχιστες περιπτώσεις δεν υπήρχε η αναμενόμενη ανταπόκριση και θα πρέπει ο κόσμος να βρεθεί κοντά στον ερασιτέχνη όσο μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση.

Οι καιροί είναι «πονηροί» με τους «κυανόλευκους» να έχουν δυο μεγάλα οικόπεδα στην κατοχή τους. Μπορεί με τα υπάρχοντα δεδομένα να μην μπορεί κανένας να τα ακουμπήσει αλλά στην Ελλάδα του 2012 όλα γίνονται.

Προσπάθεια γίνεται αλλά χωρίς την βοήθεια όλων δεν μπορεί να σημειωθεί πρόοδος.

Most Popular

To Top