Βόλει Ηρακλής

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Η ήττα του Ηρακλή εντός έδρας από την Κηφισιά έφερε φουρτούνες στην ομάδα και μια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ παικτών και διοίκησης.

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά και κατά την σημερινή μέρα άνθρωποι της διοίκησης μετέφεραν στους παίκτες ότι «έκλεισε» η στρόφιγγα αναφορικά με τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν και θα πρέπει να συμβιβαστούν με πάρα πολύ λιγότερα .

Αυτό εξόργισε τους περισσότερους παίκτες που ήδη αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με οφειλές στα σπίτια που διαμένουν αλλά και στην διατροφή τους. Στην πρώτη κρούση που έγινε δεν υπήρξε σημείο επαφής και αύριο το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ολόκληρης της ομάδας με την διοίκηση για αυτό τον λόγο.

Όλα αυτά την στιγμή που υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και η προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Τα πάντα δείχνουν   να είναι ρευστά και αν δεν πρυτανεύσει η λογική η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί. Η ουσία είναι ότι η ομάδα φέτος δεν έχει οικονομικά στηρίγματα , πέρα από 1-2 ανθρώπους και από την στιγμή που δεν υπάρχει περαιτέρω βοήθεια η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

Most Popular

To Top