Βόλει Ηρακλής

Δρίκος: «Δεν θέλω να ανεβάσω τους τόνους, βλέπουμε μόνο τον αγώνα του Σαββάτου»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, κ. Σωτήρης Δρίκος και μίλησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τα παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου.

 

Ο κ. Δρίκος βρισκόταν στον δρόμο της επιστροφής από την Σύρο μαζί με την ομάδα και αναφέρθηκε αρχικά στα 2 παιχνίδια που χάθηκαν : «Είναι ένας τελικός play-off και ο Φοίνικας Σύρου είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει λύσεις ενώ εμείς από την άλλη, είχαμε πάλι κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και σε συνδυασμό με κάποια κενά στην απόδοση μας σε κρίσιμα σημεία των αγώνων, χάσαμε τα 2 παιχνίδια»

 

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης : «Οι αγώνες χάθηκαν στις λεπτομέρειες, ο Φοίνικας είχε πάθος και έπαιξε καλύτερα σε πολλά σημεία. Εμείς θέλαμε να πάμε τα παιχνίδια πόντο πόντο και να χτυπήσουμε την νίκη στο τέλος. Μην θεωρείται όμως ότι ο Φοίνικας είναι μια άπειρη ομάδα, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και δεν είναι εύκολο, όπως φάνηκε στα παιχνίδια που δώσαμε, θέλουν πολύ το πρωτάθλημα και αυτοί. Εμείς τώρα θα δουλέψουμε όσο μπορέσουμε, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να κερδίσουμε το Σάββατο και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όπως κάνουμε πάντα, κοιτάμε τα παιχνίδια πόντο πόντο και εκεί θέλουμε να εστιάσουμε και τώρα. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Ηρακλή το καταλαβαίνει αυτό και στηρίζει πάντα την ομάδα, την υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το καλύτερο κοινό στην Ελλάδα»

Σε ερώτηση για ένα προσωπικό του θέμα (κατέθεσε μήνυση για επίθεση από ένα οπαδό της Σύρου), ο τεχνικός του Ηρακλή είπε : «Δεν θέλω να πω κάτι τώρα, ούτε να το σχολάσω γιατί δεν θέλω να ανεβάσω τους τόνους, εμείς εστιάζουμε τώρα στο παιχνίδι του Σαββάτου»

Κλείνοντας, ο κ. Δρίκος ανέφερε τα εξής : «Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα πάλι αλλά πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε μέχρι το Σάββατο και θα είμαστε πρωταθλητές. Είναι χαρά να παίζεις τέτοια παιχνίδια και ακόμη μεγαλύτερη χαρά να τα κερδίζεις, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί το Σάββατο»

Most Popular

To Top