Βόλει Ηρακλής

Το αντίο του Δρίκου

Με μια ανακοίνωση τόσο από την πλευρά του ΤΑΑ Ηρακλής όσο και από την πλευρά του Σωτήρη Δρίκου ολοκληρώνεται η συνεργασία των δύο πλευρών. Η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ αναφέρει:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Σωτήρη Δρίκο για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του αλλά και την προσφορά του στην ομάδα, κατά την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι δύο τίτλοι που κατέκτησε με τον Ηρακλή έγραψαν τη δική τους ιστορία, ο ίδιος άφησε το αποτύπωμα του και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι στο μέλλον». Από την πλευρά του ο πρώην πλέον προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ με μια γραπτή του τοποθέτηση επεσήμανε: «Στο τέλος της δύσκολης αλλά και δημιουργικής αγωνιστικής χρονιάς θα ήθελα να απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους αθλητές του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλλαν με αποτέλεσμα η ομάδα να κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο επαγγελματισμός και η εξαιρετική δουλειά του staff που ήταν κοντά μου, αποτελούμενο από τους κκ Τζιουμάκα, Ναβροζίδη, Τολούδη, Αλασεϊρλή, ήταν καθοριστικά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΤΑΑ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αρχικά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια για την ανυποχώρητη υποστήριξή τους, ώστε η ομάδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων.

Προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν να δοθεί μεγαλύτερη διάρκεια σε αυτή την παραγωγική συνεργασία. Είναι δεδομένη η εκτίμησή μου προς τον κ. Κολύμπατζη και τους ανθρώπους που τον περιέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και οι αναμνήσεις μου από αυτούς και το βολεϊμπολιστικό κοινό του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι πάντα οι καλύτερες».

Most Popular

To Top