Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τριακόσια πλαστά τιμολόγια την περίοδο 2006-08

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την έρευνα του ΣΔΟΕ αποκαλύφτηκε ότι ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης εξέδωσε εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000 ευρώ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ  που μεταφέρει το gazzeta.gr

Το gazzetta.gr έψαξε το θέμα και βρήκε ότι είναι ο Ηρακλής, με τιμολόγια της περιόδου 2006-08, άρα δεν αφορά την υπάρχουσα ΠΑΕ. Κι όταν λέμε τιμολόγια, ο αριθμός τους φτάνει τα 300, γεγονός που καταδεικνύει ότι είχε στηθεί μια «ύποπτη» βιομηχανία!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής την περίοδο 2010-11 Γιάννη Τάκη, καθώς στην αρχή είχε ακουστεί ότι αφορά στην προεδρία του, με τον ίδιο φυσικά να αρνείται κάθε εμπλοκή και τελικά δικαιώθηκε. «Δεν αφορά εμένα το θέμα με πλαστά τιμολογόγια. Το διάστημα της θητείας μου δεν υπήρχε κάτι τέτοιο… Πιστεύω ότι πρόκειται για παλιότερες υποθέσεις του 2005 – 06», μας είχε πει.

Nα υπενθυμίσουμε ότι η εποχή εκείνη αφορά δύο πρώην Πρόεδρους, τον Γιώργος Σπανουδάκη που ήταν στην ΠΑΕ ως τον Ιούλιο του 2007 και μετά στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όμως όταν παρέδωσε την ΠΑΕ παρέδωσε τα πλήρη στοιχεία για την θητεία του προκειμένου να μην υπάρχει κανένα ύποπτο σημείο!

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ: «Στην περιοχή Θεσσαλονίκης 3 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μία Π.Α.Ε., εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000 €»

Με αφορμή την είδηση ότι το ΣΔΟΕ έκανε έρευνα και έβγαλε πόρισμα ότι μεταξύ τριών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη εμπλέκεται και ΠΑΕ, συγκεκριμένα αναφέρεται το όνομα της ΠΑΕ Ηρακλής, Το ARENAFM.gr  ζητήσε τη γνώμη του πρώην προέδρου, Αντώνη Ρέμου και μας απάντησε:

“Δεν αφορά στη δική μας διοικητική χρήση, για την οποία έχει γίνει καταλογισμός των χρεών και πληρώνω κανονικά κάθε μήνα στην Εφορία. Ψάξτε αλλού για χρέη, τα δικά μου τα πληρώνω…”

 

Most Popular

To Top