Βόλει Ηρακλής

Ανδρεάδης : «Ήταν σαν να πήραμε το πρωτάθλημα»

Για την παρουσία της ομάδας και στην νεα σεζόν στην Α1 αλλά και όσα συνέβησαν φέτος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ARENA FM

 

«Δεν έγιναν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, τελευταία μέρα πήραμε την άδεια για να παίξουμε.Όλοι ευχόμασταν να βρεθεί μια λύση, τον Νοέμβριο είχαμε πάρει την απόφαση να το διαλύσουμε, αλλά βρέθηκαν οι κύριοι Υμεωνίδης και Γαλλιώνης

Για τον Κράβαρικ τόνισε : «Σίγουρα είμαι περήφανος για τον Αντρέι, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί ο Ηρακλής και του αναλογεί σημαντικό μερίδιο.

Για την κατασταση που υπάρχει στο ελληνικό βόλλεϊ είπε :  Η κατασταση δεν ειναι καλή. Υπάρχει 1.6 εκ ευρώ επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ, μοιράζεται ισόποσα στις 12 ομάδες, αλλά τα μπάτζετ είναι πολύ μικρά. Δηλαδή, οι ομάδες που μάχονταν για σωτηρία είχαν μπάτζετ 150.000 και μόνο κάποιες ομάδες, έχουν ξεφύγει και έχουν κάνει μπάτζετ 350-400-500 χιλιάδες ευρώ και παλεύουν για τις πρώτες θέσεις. Παλαιότερα, με αυτά τα ποσά πήγαινες για να σωθείς!»

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή πρόσθεσε :« Μόνο με καινούργιο ΑΦΜ θα μπορέσει να πάρει ο Ηρακλής άδεια για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ή να βρεθούν άνθρωποι που να πληρώσουν τα χρέη και ξεχρεώσει η ομάδα».
Για την πιθανότητα να παραμείνει  και στην νεα σεζόν είπε : «Αναλόγα με τα δεδομένα, θα τα βάλω όλα κάτω, θα τα σκεφτώ και θα αποφασίσω. Προτεραιότητα μου είναι όμως το εξωτερικό».
Για  την χρονιά που βιωσε φέτος στους «κυανόλευκους» είπε : Ήταν  σαν  να πήρα άλλο ένα πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, αν και εγώ τους έλεγα πως αν υπήρχαν άλλα 30.000 και είχαμε έναν ξένο ακόμη, η ομάδα θα έμπαινε στην 6άδα. Σκεφτείτε πως κερδίσαμε όλες τις ομάδες».

Most Popular

To Top