Χωρίς κατηγορία

«Το ρόζ φύλλο και με Ανατόλια»

Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ίσως το καλύτερο φέτος

 και βγήκαμε νικητές απέναντι σε μια ομάδα που όπως κι εμείς δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτήν την κατηγορία. Και λόγω ρόστερ αλλά και για μπασκετικούς και αθλητικούς λόγους, ο Ηρακλής και το Μαρούσι πρέπει να είναι στην μεγάλη κατηγορία. Εύχομαι να είμαστε οι δύο από τις τρεις  ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία.

Σε μια άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα το ντέρμπι της αγωνιστικής μας βρήκε νικητές και κρατάω την κουβέντα που είπε ο προπονητής τον γηπεδούχων, που για λόγους ευνόητους θα την πω με άλλα λόγια, «Μπράβο παλληκάρια  παίξατε με “καρδιά”..Συγχαρητήρια.»

Πραγματικά ήταν κάτι που με γέμισε εκείνη την στιγμή και με έκανε να αισθανθώ περήφανος για την προσπάθεια μας. Καλή συνέχεια στο Μαρούσι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
     Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ανατόλια στην έδρα μας. Κατά την γνώμη μου είναι μια ομάδα με πολύ γεμάτο ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή που δουλεύει χρόνια εκεί και νομίζω ότι κάποια ατυχή αποτελέσματα τους έφεραν στην θέση που βρίσκονται.

Είναι από τις πιο καλές και ποιοτικές ομάδες και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να κάνουμε το καθήκον μας και να πάρουμε ακόμα ένα ροζ φύλλο στην έδρα μας.

Most Popular

To Top