Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Θα επιστρέψω μόνο για τον Ηρακλή»

θα επιστρεψω μονο για τον ΗρακλήΑγαπάει τον Ηρακλή και το δείχνει συνεχώς, αποδεικνύοντας πως το συναίσθημα μπορεί να διατηρηθεί παράλληλα με τον επαγγελματισμό.

Ο Απόστολος Βέλλιος έστειλε χθες στη Μίκρα μια μπάλα με τις υπογραφές των συμπαικτών του στην Έβερτον.
Ο νεαρός φορ της Έβερτον πάντως, σε χθεσινή του συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.woop.gr, δεν παρέλειψε σε αρκετά σημεία της να αναφερθεί στον Ηρακλή και στη σχέση που έχει με την ομάδα. Μιλώντας πάντα με ειλικρίνεια, δεν έκρυψε πως θα επιστρέψει μόνο για τον Ηρακλή στην Ελλάδα, αν και δεν σκέφτεται να επανέλθει στα πάτρια εδάφη. Μ’ όσα ζει στο εξωτερικό, απόλυτα λογικό. «Εγώ ήθελα να φύγω στο εξωτερικό κι είχα πει ότι αν μείνω στην Ελλάδα θα μείνω μόνο για τον Ηρακλή» απάντησε σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με το εν Ελλάδι ενδιαφέρον που είχε υπάρξει για εκείνον πριν πάει στην Έβερτον.

«Δε ξεχνώ το γκολ με τον Ολυμπιακό»

Ερωτηθείς για την καλύτερή του στιγμή; «Το πρώτο γκολ κόντρα στη Γουίγκαν και κερδίσαμε με 3-1. Το πρώτο γκολ στην Αγγλία θα το θυμάμαι για πάντα. Όπως επίσης και το τέρμα που πέτυχα όταν αγωνιζόμουν στον Ηρακλή στο ματς με τον Ολυμπιακό». Στις αναφορές του για τον Ημίθεο τόνισε επίσης: «Θα γυρίσω στην Ελλάδα μόνο για τον Ηρακλή. Όσο και να τον αγαπάω, έπαιξα δύο χρόνια στην ομάδα, δεν μπορώ να πω ότι ήταν τα τέλεια για το τμήμα, αλλά δεν έχω βάλει τον εαυτό μου στη διαδικασία να σκεφτεί ότι θα γυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα ποτέ. Ήθελα πάρα πολύ να φύγω από μικρός, το κατάφερα και δεν έχω σκοπό να ξαναγυρίσω, εκτός όταν φτάσω στο τέλος της καριέρας μου, που θα γυρίσω μόνο στον Ηρακλή».

Most Popular

To Top