Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Quinon proficit deficit.

Quinon proficit deficit.

Ίσως για πρώτη φορά ο Ηρακλής φέτος , βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και τα νεύρα όλων έχουν ξεπεράσει κάθε όριο

 Σε τέτοιες καταστάσεις είναι εύκολοι οι αφορισμοί και οι λαϊκισμοί.

Για να λύσεις ένα πρόβλημα θα πρέπει να το κοιτάξεις στα μάτια. Σαφώς και για την εικόνα του Ηρακλή, κάτι δεν πήγε καλά. Σαφώς και έγιναν λάθη από την διοίκηση σε αρκετά θέματα. Όταν όμως στο χειρότερο σημείο δημιουργείς πανικό και διχασμό το σίγουρο είναι ότι θα αποτύχεις.

Από την ημέρα που έφυγε ο Γιώργος Στράντζαλης , υπήρξε μια μεταστροφή και ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, ανέβασε τις μετοχές του στους φιλάθλους της ομάδας!

Τα αποτελέσματα ήρθαν να δικαιώσουν τον Θεσσαλονικιό προπονητή, αφού η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Στράντζαλης βοήθησε την ομάδα και λειτούργησε ως ασπίδα σε πολλά θέματα. Προσπάθησε να προστατέψει τον Ηρακλή, μια ομάδα που αγαπαει και έπαιξε μπάλα, αλλά για διάφορους λόγους, έφτασε σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσε να πετύχει περισσότερα. Ίσως και να μην βοηθήθηκε από την διοίκηση με την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ίσως και η αποχώρηση του να ήταν λανθασμένη. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Δυστυχώς και μέσα στην ομάδα και εννοούμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα , υπάρχει θέμα με τον πρώην και νυν προπονητή. Υπάρχει μερίδα ποδοσφαιριστών που επιθυμεί την επιστροφή του Στράντζαλη. Μοιραία μεταφέρεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέτοιες καταστάσεις δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και να μην το αφήνουν να αιωρείται. Ακόμα και ο ίδιος ο Στράντζαλης δεν θέλει να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις και το μετέφερε με τις δηλώσεις του πρόσφατα στο Αθλητικό Metropolis.

Όποιος είναι στην ομάδα θα πρέπει να στηρίζει την ομάδα. Προπονητής αυτή την στιγμή καλώς ή κακώς είναι ο Χατζηνικολάου. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι ταγμένοι μαζί του για να δουλέψουν σωστά. Δεν γίνεται ο ένας να τραβάει από εδώ και ο άλλος από εκεί.

Ένας διχασμός που επιχειρείται θα πρέπει να σταματήσει έξω και μέσα από την ομάδα. Εκτός και αν η διοίκηση συντάσσεται και προχωρήσει σε μια επιστροφή Στράντζαλη. Γιατί όταν κοιτάς πίσω χάνεις τον προσανατολισμό σου. Μόνο ενωμένοι , με την πραγματική έννοια της λέξης, μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Το μότο είναι γνωστό. Στα ΕΥΚΟΛΑ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ.

Τα δύσκολα είναι ΤΩΡΑ και πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επικεντρωθούν ΟΛΟΙ για την επίτευξη των στόχων.

Υ.Γ Ο Στράντζαλης κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει στον Ηρακλη, περισσότερο ώριμος και έμπειρός . Είναι καλός προπονητής και κυρίως αγαπάει τον Ηρακλή

Most Popular

To Top