Ελλάδα

Εξορία για την Σύρο στο Τσαμπιονς Λίγκ, «παραθυρο» για Ηρακλή

To iraklis1908.gr από  χθες είχε μεταφέρει ότι υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο για την συμετοχή στο Τσαμπιονς Λίγκ, των κυανόλευκων.

 

Μάλιστα τόνισε ότι η Σύρος δεν τηρεί τις προϋποθέσεις και είναι πιθανό ακόμα και να μην συμμετέχει. Έτσι ήρθε το πρώτο μήνυμα για την συριανη ομάδα καθώς ,εκτός της Σύρου θα αναγκάσει τον Φοίνικα να αγωνιστεί η CEV στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία βόλεϊ, αφού εξέτασε τον πρώτο φάκελο συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, απέρριψε τελικά το «Δημήτρης Βικέλας».

Έτσι, η ΕΟΠΕ αντιπροτείνει να γίνουν οι εντός έδρας αγώνες στην Αττική, με υποψήφια γήπεδα το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και το κλειστό της Γλυφάδας. Με αυτά τα δεδομένα σκέφτονται να αποσυρουν την συμμετοχή τους.

Η προθεσμία των  δηλώσεων συμμετοχής έχει ολοκληρωθεί από χθες. Παρόλα αυτά  για τον Ηρακλή εξακολουθεί να υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο, αλλά κάτω από προϋποθέσεις.  Έτσι θα προσπαθήσουν να διερευνήσουν το τοπίο την επόμενη εβδομάδα και ανάλογα με τις  εξελίξεις θα ανοίξουν και τα χαρτιά τους.

Most Popular

To Top