Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τριανταφυλλίδης : «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος «

Με δηλώσεις του ο Νίκος Τριανταφυλλίδης σχολίασε την νίκη επι του Βατανιακού, αλλά και την συνέχεια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην εφημερίδα Metrosport είπε :

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης αγωνίστηκε χθες (28/03) βασικός για μία ακόμη φορά, ξεκινώντας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μπορεί αρχικά οι πρώτες σέντρες του στο παιχνίδι να μη βγήκαν, ωστόσο στη συνέχεια δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα από τους αντιπάλους του και σε γενικές γραμμές είχε μία πολύ θετική παρουσία.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός μίλησε στο «Metrosport» μετά από το παιχνίδι για την προσπάθεια στο παιχνίδι με τον Βατανιακό καθώς επίσης και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Χρειαζόμασταν βαθμούς και πιστεύω ότι με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης δε δώσαμε κανένα απολύτως δικαίωμα στον αντίπαλο. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά, ήμασταν σοβαροί, σκοράραμε και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη, όπως αποδείχθηκε και από το τελικό σκορ. Αυτή είναι η ουσία, εξάλλου, να μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς, που τους χρειαζόμαστε. Υπάρχει πίεση και άγχος, αλλά θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος το βλέπει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πέρα από τη νίκη παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», επισήμανε με νόημα ο Νίκος Τριανταφυλλίδης. Δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού μετά από τη νίκη με τον Βατανιακό, σημασία έχουν πλέον τα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα πηγαίνει στις Σέρρες την Κυριακή για να παίξει με τον Οδυσσέα στην Αναγέννηση. «Πιστεύω, ότι με συνεχόμενες νίκες, ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός. Αυτός είναι ο στόχος, να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα, γιατί το αξίζει. Με νίκες μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή, για να σημειώσουμε και την πρώτη εκτός έδρας τη νίκη. Την έχουμε ανάγκη», δήλωσε κατηγορηματικά ο Νίκος Τριανταφυλλίδης.

Οι «κυανόλευκοι» ξεκινούν από σήμερα ουσιαστικά την προετοιμασία για το ματς με την Αναγέννηση την Κυριακή, αφού το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί είναι μικρό, αλλά εκείνο το οποίο προέχει είναι να βρει και πάλι τις λύσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος για να παρουσιαστεί η ομάδα, έτσι όπως πρέπει, προκειμένου να φτάσει στη νίκη και την προσεχή Κυριακή.

Most Popular

To Top