Βόλει Ηρακλής

Ανδρεάδης :«Προτιμώ να είμαστε αουτσάϊντερ»

Μπορεί για τους περισσότερους παίκτες του Ηρακλή να είναι η πρώτη τους συμμέτοχη σε ένα φαϊναλ φορ , αλλά ο Ανδρέας Ανδρεάδης έχει δώσει το παρών σε ουκ ολίγες παρόμοιες διοργανώσεις.

 Ο κεντρικός του Ηρακλή αναφέρεται στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του κυπέλλου και θεωρεί ότι είναι προτιμότερο να ξεκινήσει ο Ηρακλής από την θέση του αουτσάιντερ.

          «Τα προηγούμενα χρόνια ο Ηρακλής ήταν το φαβορί για να κατακτήσει το κύπελλο. Τώρα όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε την Σύρο. Είναι ένας αγώνας στα μέτρα μας , αρκεί να είμαστε στα καλά μας επίπεδα απόδοσης ,χωρίς να έχουμε λάθη. Άλλωστε και οι δυο αγώνες του πρωταθλήματος πήγαν στο ταϊ μπρέικ».

          Σε τέτοιες διοργανώσεις πόσο σημαντικό κομμάτι είναι η εμπειρία;

          Η εμπειρία   των παικτών , αλλά και η ψυχολογία είναι σημαντικό κομμάτι. Οι άλλες ομάδες έχουν παίκτες που έχουν έμπειρους παίκτες που συμμετείχαν σε παρόμοιες διοργανώσεις. Σε αντίθεση με τον Ηρακλή, που με εξαίρεση τον Κουζουνη και εμένα δεν έχουν τέτοιες παραστάσεις. Πιστεύω ότι θα είναι μια εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες , αλλά στον θεσμό του κυπέλλου, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ορισμένες φορές ο περισσότερο τυχερός. Είναι δυο αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν. Αντίθετα στο πρωτάθλημα κερδίζει πάντα ο καλύτερος γιατι μιλάμε για μια σειρά αγώνων».

          Είναι θετικό ότι ο Ηρακλής πηγαίνει ως αουτσαϊντερ ;

          « Καλύτερα που μας θεωρούν αουτσάιντερ . Σε όσους αγώνες ήμασταν φέτος εμεις το φαβορί χάσαμε. Αντίθετα στις άλλες περιπτώσεις δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και πήραμε αυτό που θέλαμε».

          Το πρωτάθλημα και ο κρίσιμος αγώνας με τον Άρη είναι στο μυαλό σας ;

          «Όχι ,δεν σκαφτόμαστε το πρωτάθλημα. Υπάρχει μόνο το κύπελλο αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να πετυχουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Να δώσουμε μια χαρά στους φιλάθλους μας»

Most Popular

To Top