Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Πρωτάθλημα με δυο μέτρα και δυο σταθμά»

Ανακοίνωση  εξέδωσε  ο ΓΣ  κατά των χειρισμών της ΕΣΑΠ που όρισε τον αγωνα, αλλά και ένα κάλεσμα προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ έχει ως εξής:
 
«Το φετινό πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 κάθε εβδομάδα που κυλάει μας εκπλήσσει ολοένα και περισσότερο. Μας δείχνει ξεκάθαρα πως διεξάγεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μας δείχνει ξεκάθαρα πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το μεγάλο φόβητρο των αντιπάλων του, γι’ αυτό και οι αποφάσεις του Δ.Σ. παίρνονται με διαφορετικά σκεπτικά όταν έχουν να κάνουν για την ομάδα μας.
 
Άλλωστε η τελευταία και τρανταχτή περίπτωση έχει να κάνει με την άρνηση της μετάθεσης του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω της συμμετοχής του αθλητή μας, Γιώργου Τζιουμάκα στην Εθνική ομάδα των Παίδων τη στιγμή που άλλες ομάδες του πρωταθλήματος δέχτηκαν κατά καιρούς αυτό το προνόμιο.
 
Η ομάδας μας χρειάζεται γι’ ακόμη έναν αγώνα του φετινού πρωταθλήματος δίπλα της. Το Σάββατο (05/01, 17.00) το κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ στον πρώτο αγώνα για το 2013. Να συνεχίσει η ομάδα βόλεϊ τις επιτυχίες της έτσι ακριβώς όπως έκλεισε τον πρώτο γύρο»

Most Popular

To Top