Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ακόμα και τώρα προσπάθούν να βάλουν «τρικλοποδιές»

Η φημολογία που υπάρχει για  τον Ηρακλή και την πιθανή του συμμετοχή στην Football League έχει αρχίσει να ενοχλεί αρκετούς.

 

«Ακόμα και να υπάρχει διάθεση, θα πρέπει  να γίνει για την ΠΑΕ Ηρακλής» λένε ορισμένοι και κάνουν λόγο ότι αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπάρχει για Βόλο και Καβάλα.  «Αυτός είναι άλλος Ηρακλής και δεν έχει καμία σχέση» υποστηρίζουν οι ίδιοι θέλοντας να βάλουν τρικλοποδιές για την αλλαγή που θα υπάρξει.

Το Iraklis1908.gr  θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο παραθέτει τα έξης στοιχεία.

Δεν υπάρχει πλέον ποδοσφαιρικό τμήμα που να ανήκει στην ΠΑΕ Ηρακλής ή στον ΓΣ Ηρακλής. Αναγκαστικά διαλύθηκε  όταν και η ομάδα αποχώρησε από το πρωταθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Ο Ηρακλής είναι ένας και αυτός που υπάρχει σήμερα με έδρα το Καυταντζόγλειο, είτε αρέσει σε ορισμένους , είτε όχι. Τον Ηρακλή θέλησαν να τον εξοντώσουν αλλά δεν το κατάφεραν . Αντίθετα  ο Ημίθεος απέδειξε ότι ακόμα και στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του, έχει την δυναμική που χρειάζεται για να αντιδράσει και θα βρει το δίκαιο του.

Έτσι όλοι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν αρνητική εικόνα αναδεικνύουν για ακόμα μια φορά  το μένος που έχουν για την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδος.

Most Popular

To Top