Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βαγγελόπουλος : «Πρέπει να βρει την λύση ο καθένας μόνος του»

Δεν μπορούσε να κρύψει την στενοχώρια του ο Σταύρος Βαγγελόπουλος για την νέα εντος έδρας γκέλα του Ηρακλή στην αναμέτρηση με την Καλλονή.

 

Ο αμυντικός των κυανόλευκων μίλησε στον ARENA 89.4 και είπε χαρακτηριστικά

«Είναι αδιανόητο να χάνουμε 23 βαθμούς στην έδρα μας. Αυτό το θέμα έπρεπε να μας είχε προβληματίσει νωρίτερα αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το αντιμετωπίσουμε τώρα. Πρέπει ατομικά ο καθένας πρέπει να βρούμε τι φταίει και να αναζητήσουμε την λύση».

Συνεχίζοντας ο αμυντικός του Ηρακλή συμπλήρωσε :«Στον αγώνα με την Καλλονή είχαμε ψυχολογία από τις δυο συνεχόμενες νίκες. Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος μας μετέφερε ότι σε περίπτωση ανόδου μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο πριμ. Είμαστε πληρωμένοι και όμως χάσαμε! Ότι κερδίζουμε εκτός έδρας το χάνουμε στο γήπεδο μας. Πρέπει να βρούμε την λύση ο καθένας ξεχωριστά».

Όσο για τον κόσμο του Ηρακλή θέλησε να πει:«Ζητάμε όλοι μας ένα τεράστιο συγνώμη . Ο κόσμος στερείται χρήματα για να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει και εμείς του δίναμε πίκρες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Πρέπει να βρούμε την δύναμη και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση»

,

Most Popular

To Top