Βόλει Ηρακλής

Κράβαρικ : «Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο»

Τους πρώτους τους βαθμούς στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 αναζητούν Ηρακλής και Νίκη Αιγινίου στο κλειστό της Μίκρας

 

δύο εβδομάδες μετά την αναμέτρηση τους στο ίδιο γήπεδο για το League Cup 2012 (3-2 είχε επικρατήσει η Νίκη σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον).
«Εμείς πρέπει να δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο… Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να δείξουμε την εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα το κάνουμε», δήλωσε με σιγουριά ο Αντρέι Κράβαρικ και συνέχισε: «Ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα, πιστεύω ότι θα αρχίσει να φαίνεται η δουλειά που κάνουμε και στο γήπεδο. Το Αιγίνιο έχει τη δική του δύναμη, αλλά παίζοντας με μυαλό μπορούμε να αφοπλίσουμε τα καλά τους στοιχεία».
Τόσο ο Γηραιός όσο και η ομάδα της Πιερίας θα αγωνιστούν χωρίς απουσίες, με την Νίκη να έχει αγωνιστεί σε 3 επίσημα παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία (δύο στο League Cup 2012 με Εθνικό Αλ., Ηρακλή και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη), όπου και τα τρία, όπως και το αυριανό με τον Ηρακλή, διεξήχθησαν στο κλειστό της Μίκρας.
«Είναι πλέον η έδρας…»παραδέχθηκε με χιούμορ ο Θανάσης Στράντζαλης, ο οποίος δεν έκρυψε τις υψηλές φιλοδοξίες της ομάδας του.
«Παίζουμε με μια ομάδα με βαριά ιστορία και φανέλα, η οποία βέβαια φέτος είναι αποδυναμωμένη κι εμείς έχουμε την ευκαιρία μας να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που την σεβόμαστε απεριόριστα και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σίγουρα ο Ηρακλής θα είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς»

Most Popular

To Top