Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Η Κλειψύδρα τελειώνει και ο Ηρακλής περιμένει την δικαίωση του

 Πέρασαν περίπου τρεις εβδομάδες από την στιγμή που είχε ανακινηθεί το θέμα με την συμμετοχή 21 ομάδων στην Φουτμπολ Λίγκ , με την παρουσία του Ηρακλή.

 

Από τότε δεν άλλαξαν και πολλά και δεν υπήρξε κάποια επίσημη κινηση , με εξαίρεση την πρόταση-ευχή που είχε εκφράσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Από τότε επίσημα δεν κουνιέται φύλλο και οι υποσχέσεις συνεχίζονται και μεταφέρονται για την νεα εβδομάδα, ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Μάλλον όμως θα είναι και το τελευταίο χρονικό όριο που θα υπάρξει αφού ήδη σε Βόλο , Καβάλα και Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι των ομάδων δείχνουν αν είναι έτοιμοι να βρεθούν στις επάλξεις.

Ο χρόνος στην κλεψύδρα τελειώνει και όλοι περιμένουν τις επόμενες μέρες να υπάρξει φως στο τούνελ. Συνεχώς προβάλλουν νέες δυσκολίες και από την αύξηση των χρημάτων που ζητούσαν οι ομάδες της Φουτμπολ Λίγκ, φτάσαμε στην άρνηση της Σουπερ Λίγκ και στην συνέχεια στην ΕΠΑΕ.

Αυτό το κουβάρι θα πρέπει να ξετυλιχτεί άμεσα γιατι πολύ απλά αυτοί που το δημιουργήσουν έχουν την λύση και το ξέρουν πολύ καλα.

Most Popular

To Top