Κόσμος

Αστυνομικοί έκαναν πάρτι στα κρατητήρια με κρατούμενους και χορεύτριες!

Αστυνομικοί στα κρατητήρια Λακατάμειας στη Λευκωσία της Κύπρου αποφάσισαν ότι είναι κάπως βαρετό το… σκηνικό και έκαναν πάρτι με κρατούμενους και χορεύτριες!

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, αντί να φρουρούν κρατούμενο ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί, του έδωσαν τα κλειδιά του κελιού για να μπαινοβγαίνει χωρίς να τους ενοχλεί!

Στις 29 Ιουλίου στις 10.30 το βράδυ -αν και μετά τις 7 απαγορεύεται κάθε επίσκεψη στα κρατητήρια- οι αστυνομικοί επέτρεψαν σε φίλους του κρατούμενου (ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας καθώς ασχολείται με τη παροχή προστασίας σε νυχτερινά κέντρα) να τον δουν και να του φέρουν και φαγητό από γνωστό εστιατόριο.

Ο κρατούμενος για να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς έφερε στα κρατητήρια γυναικεία συντροφιά και μια χορεύτρια για να διασκεδάσουν όλοι μαζί με χορό της κοιλιάς και άλλα καλλιτεχνικά νούμερα. Έτσι, οι αστυνομικοί άφησαν όπλα, χειροπέδες κλπ και άρχισαν να… λικνίζονται!

Το πάρτι καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και ο αξιωματικός που έχει οριστεί για την ΕΔΕ δεν πιστεύει στα μάτια του με όσα βλέπει. Ούτε σε «πικάντικη» ταινία τέτοια γούστα! Και να φανταστείτε πως όταν άναψε το κέφι έσβησαν και τα φώτα για να μην φαίνεται τίποτα στις κάμερες…

Ήδη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο «γουστόζοι» αστυνομικοί, ενώ ερευνώνται και άλλοι συναδελφοί τους για το περιστατικό…

Most Popular

To Top