Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Πάγωσε» ο κόσμος- Σίγησε το «πέταλο»

Παρατηρώντας τις φιλικές αναμετρήσεις του Ηρακλή μια σημαντική διαπίστωση έρχεται όχι μέσα από τον αγωνιστικό χώρο αλλά από την κερκίδα.

 Η αντίδραση των φιλάθλων του Ηρακλή και η παρουσία τους δείχνει ότι υπάρχει μια «παγωμάρα»   για την εικόνα της ομάδας όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και τις συνθήκες που υπάρχουν και δημιουργούν πρόβλημα στο κύρος του συλλόγου.

Τα φιλικά με μικρές ομάδες , η μέτρια εικόνα στις περισσότερες αναμετρήσεις αλλά και η απογοήτευση που ήρθε με τις μεταγραφές που έγιναν μεταμόρφωσαν τους φιλάθλους του Ηρακλή σαν απλούς παρατηρητές . Γιατί κανένας δεν έχει το κουράγιο να φωνάξει να τραγουδήσει για την ομάδα και κυρίως να έχει όραμα και προοπτική. Η ομάδα κέρδισε τα δυο τελευταία φιλικά αλλά μέχρι εκεί. Φαίνεται ότι υπάρχουν αδυναμίες. Μπορεί θεωρητικά να είναι ακόμα νωρίς αλλά το γεγονός ότι και φέτος θα είναι ένας μαραθώνιος 40 αγωνιστικών βάζει πάλι υψηλό βαθμο δυσκολίας στην επίτευξη των στόχων.

Στην πρώτη συγκεντρωση της ομάδας οι φίλαθλι έστειλαν  το μυνημα αλλά μάλλον δεν υπήρξε αποδέκτης. Αυτά που ήθελαν δεν  έγιναν πραγατικότητα και αντίθετα υπήρξαν ζητήματα που λειτουγησαν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο κόσμος ήθελε ένα δυνατό φιλικό για να ζεσταθεί. Μια μεταγραφή που θα έδινε κύρος στην ομάδα, όπως για παράδειγμα έγινε με την ΑΕΚ και τον Ντακόλ.

Τα όσα συνέβησαν πέρσι έκαναν ακόμα πιο διατακτικό τον κόσμο που δύσκολα θα έρθει κοντά στην ομάδα. Άλλωστε αυτό αποτυπώνεται και με τα εισιτήρια διαρκείας που φέτος η ανταπόκριση είναι στο χειρότερο σημείο των τελευταίων χρόνων.

Σε περίπου 15 μέρες ξεκινάει το κύπελλο και σε 25 μέρες το πρωτάθλημα και ο Ηρακλής ακόμα δεν έδειξε αυτό που θέλουν όλοι, τόσο στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στα ζητήματα που έχουν να κάνει με το όνομα και το μέγεθος του ΗΡΑΚΛΗ.Ο κόσμος έχει «παγώσει» και το πέταλο έχει σιγήσει , στοιχεία που είναι επικίνδυνα την στιγμή που χρειάζεται μια δυνατή ατμόσφαιρα και συμπαράσταση.

Για να πετύχει τον στόχο του ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πρέπει να μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα και η άνοδος θα έρθει στην συνέχεια.

Most Popular

To Top