Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν επιτρέπουν την λειτουργία της μπουτίκ στο Καυταντζόγλειο

 Δεν επιτρέπει η διοίκηση του Καυταντζογλείου την λειτουργία της μπουτίκ του Ηρακλή στο γήπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο πλευρών.

 

Ετσι το ΤΑΠ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο όπου αναφέρει τα εξής :

«Την απόρριψη του αιτήματος του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗ αποφάσισε ο Πρόεδρος κ.Παπαιωάνου, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις, για την παραχώρηση χώρου την Τετάρτη 18/7/12, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με σκοπό την εμπορική αξιοποίηση του μέσο του IRAKLISFC-SHOP

Κάθε άλλο παρά παράλογη μπορεί να χαρακτηριστεί η άρνηση της Διοίκησης. Είναι δύσκολο κανείς να καταλάβει τον τρόπο σκέψεις των δημόσιων λειτουργών, όταν αρνούνται να εισπράξουν χρήματα προς όφελος του Δημοσίου, την εποχή που το Κράτος με κάθε και οποιονδήποτε τρόπο αναζητεί έσοδα.

Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ παρά τις καλές και αγνές προθέσεις για συνεργασία που έχει, μετά λύπης του διαπιστώνει ότι η Διοίκηση του Σταδίου δεν διατίθεται να συνεργαστεί».

Ενημερώνουμε πως το IRAKLISFC-SHOP θα λειτουργήσει, στην “πρώτη προπόνηση” της ομάδας, στο προαύλιο χώρο του Σταδίου, παρά την αρνητική νοοτροπία ορισμένων διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων.

Most Popular

To Top