Αννα..φτρα

Δεν υπάρχει ‘’μουγγό’’ sex

Ήμουν πάντα υπέρ αυτής της άποψης, αλλά πλέον με δικαιώνει και η βρετανική επιστημονική κοινότητα.

Τα ζευγάρια, που κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης φωνάζουν, μιλάνε και γενικότερα βγάζουν τα εσώψυχά τους, κάνουν αξέχαστα …μίσια! Check this out:

“Οι ερευνητές ανακάλυψαν, ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην έκφραση της απόλαυσης και της ενίσχυσης της αίσθησης αυτής. Οι γυναίκες δέχονται ευχάριστα το γεγονός, ότι ο σύντροφός τους εκφράζει λεκτικά ή με ήχους την ευχαρίστησή του, ανέφεραν οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Leeds. Αυτό συνήθως συμβαίνει, γιατί νιώθουν επιβεβαίωση, ότι προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση στο σύντροφό τους και «αποδίδουν» καλά στο σεξ.

Οι άντρες από την άλλη, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, αν η σύντροφός τους είναι… «θορυβώδης».Οι ερευνητές ρώτησαν 71 γυναίκες σχετικά με τους «ήχους» που βγάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι περισσότερες ανέφεραν, ότι είναι πιο «εκφραστικές» λίγο πριν και κατά τη διάρκεια του οργασμού του συντρόφου τους, αφήνοντας να εννοηθεί, μάλιστα, ότι το κάνουν εσκεμμένα. Σχεδόν τα δύο τρίτα αυτών δήλωσαν, ότι το κάνουν επίτηδες για να βοηθήσουν το σύντροφό τους να έρθει σε οργασμό.

Το 92% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι όταν «βογκάνε» αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση του συντρόφου τους με το 87% να δηλώνει, ότι το κάνει ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Σε ποσοστό 94% οι γυναίκες ανέφεραν, ότι κάνουν πιο πολύ θόρυβο στο κρεβάτι απ’ ό,τι οι άντρες, ενώ τέλος 7 στους 10 άντρες δήλωσαν, ότι είναι πιο «ήσυχοι» από τις γυναίκες.’’

Υ.Γ. Εδώ επομένως ταιριάζει όχι μόνο το «γ…μάτε, γιατί χανόμαστε» αλλά και το «φωνάξτε, ενώ γ…μάτε» !!!

Most Popular

To Top