Βόλει Ηρακλής

«Άλλος προπονητής να μη βρεθεί στη θέση μου» (video)

«Άλλος προπονητής να μη βρεθεί στη θέση μου» (video)Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Ηρακλή, Σωκράτης Τζιουμάκας, μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας του με τους Τζιουμάκα, Μπερμπέρογλου και Σταυρακάκη, στον τελευταίο αγώνα των ημιτελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΓΣΙ.
«Έγινε ένα τρομερό παιχνίδι, που τα σετ παίχτηκαν όλα στον πόντο. Ήταν πάρα πολύ σημαντική η ενίσχυση με τους τρεις, που ανήκουν στους εφήβους, αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν από την πρώτη μέρα. Χαίρομαι που πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που ήταν εξίσουν καλή και ελπίζω άλλος προπονητής να μην βρεθεί στη δική μου θέση, να πάει σε ένα ημιτελική φάση χωρίς τους βασικούς παίκτες του. Χρειάζεται μια συνεννόηση μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ομοσπονδίας. Να κανονίζουν τους αγώνες για να μην πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο.

Στο Final 4 δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Παναθηναϊκός και η Αλεξανδρούπολη έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω. Αν είμαστε πλήρεις μπορούμε να χτυπήσουμε όλες τις ομάδες».

{youtube} 3y_CbNoW0oQ{/youtube}

Most Popular

To Top