Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι

οποιοσ καει στον χυλό φυσάει και το γιαούρτιΟι αμερικανοί λένε «no news , is bad news” και δεν φαίνεται να έχουν άδικο.

 

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την προοπτική 21 ομάδων στην Football League.

Δηλώσεις και υποσχέσεις εκ νέου αλλά η ουσία είναι αυτή που μετράει. Στον Βόλο και στην Καβάλα έχουν έναν ανυπέρβλητο ενθουσιασμό και θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στην Β΄ εθνική.

Στον Ηρακλή όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Παίρνουν τα μηνύματα που υπάρχουν αλλά είναι περισσότερο επιφυλακτικοί γιατί όποιος έχει καεί στον χυλό , φυσάει και το γιαούρτι. Ποιος ξεχνάει τα όσα συνέβησαν πέρσι , υποσχέσεις, δεσμεύσεις, ακόμα και αποφάσεις που άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και πλέον η επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη θα ξεκαθαρίσει τα πάντα. Πάλι όμως δεν φαίνεται να είναι μια εύκολη υπόθεση που θα ξεδιαλύνει άμεσα. Μακάρι να γίνει έτσι αλλά όπως φαίνεται θα πάει μακριά η βαλίτσα.

Οι «κυανόλευκοι» είναι πλέον αποφασισμένοι να χαράξουν την ρότα τους και να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις εφόσον διαπιστώσουν ότι και φέτος υπάρχει κοροϊδία.

Θα περιμένουν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και στην συνέχεια θα ανοίξουν τα χαρτιά τους. Μέχρι τότε ακούν αλλά δεν μιλούν. Περιμένουν και είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Most Popular

To Top