Μπάσκετ Ηρακλής

Xρηστίδης: «Όποιος δεν βοηθήσει δεν είναι Ηρακλής»

Κάλεσμα σε όλους τους παράγοντες και τους φορείς του Ηρακλή έκανε σήμερα (28/3) ο Χρήστος Χρηστίδης στην έκτακτη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το τμήμα μπάσκετ.

Xαρακτηριστικά τόνισε ότι ο Ηρακλής σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται χρειάζεται την συμπαράσταση και την στήριξη όλων των παραγόντων για να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Αρχικά είπε:

«Η δύναμη του Ηρακλή είναι μόνο ο κόσμος του. Πρέπει όλοι αυτή την δύσκολη στιγμή να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα . Καλούμε όλους του παράγοντες του Ηρακλή και τους φορείς να ενωθούνε σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή. Τώρα είναι η στιγμή που τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη για την άνοδο. Πλέον , είναι στο χέρι όλων να σταθούν δίπλα μας. Όποιος δεν μας συμπαρασταθεί δεν είναι Ηρακλής».

Για την αντιμετώπιση του Ηρακλή απο τους διαιτητές:

«Ο Ηρακλής δεν έχει σε καμία περίπτωση την αντιμετώπιση που του αξίζει . Ειδικά στην Αθήνα οι διαιτητές τόσο με τον Ιωνκό όσο και με το Αιγάλεω διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Τόσο με τον Σταμπουλή στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ιωνικό, όπου αντί να δωθεί καθαρό φάουλ υπέρ μας, δόθηκε τεχνική ποινή εναντίον μας, όσο και με το Αιγάλεω που συνέβη κάτι παρόμοιο. Δεν είχαμε σε καμία περίπτωση ισότιμη αντιμετώπιση . Είναι σαν να δίνονται στοχευμένα σφυρίγματα κατά του Ηρακλή στα πιο κρίσιμα σημεία».

Ενώ τέλος για την αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή:

«Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε η ομάδα έδειξε χαρακτήρα . Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όμως καταφέραμε να βρισκόμαστε σε τροχιά ανόδου. Θέληση μας είναι να γεμίσει το Ιβανώφειο στους αγώνες που απομένουν και με την συμπαράσταση του κόσμου να πάρουμε την άνοδο».

Επιμέλεια: Θωμάς Αυγερινός

 

Most Popular

To Top