Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γκόγκιτς για Ονουάτσι και Τσαλίκη

Ο τεχνικός των κυανόλευκων στάθηκε και στο θέμα του Ονουατσι , σχετικά με την έλευσης του στην ομάδα και τον τραυματισμό του

 

Κάνει καθημερινά προπόνηση και προσπαθεί ξα πλησιάσει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και επειδή σωματικά είναι σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι σύντομα θα μπορέσει να είναι σε κανονικούς ρυθμους.Ευτυχως που ήρθε και χαρήκαμε για αυτό. Υπήρχαν προβλήματα με την βία και τον ερχομό ου. Δε ξέρω ποιος φταίει , καθυστέρησε από το Βέλγιο, μπλοκαρίστηκε στην Θεσσαλονίκη και στο τέλος τραυματίστηκε στην μύτη κάτι για το οποίο υπεύθυνος είναι αυτός. Δεν έπρεπε να παίξει μπάλα. Μπορούσε να μην σπάσει την μύτη του αλλά να πάθαινε κάποια θλάση είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έπρεπε να το σκεφτεί»

«Καλή συνεργασία με Τσαλίκη»

Στην συνεργασία του με τον Κώστα ΤΣαλικη στάθηκε ο Γκόγκιτς λέγοντας

«Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αυτός συζητούσε με τους παίκτες και έκανε τις συμφωνίες. Θέλει και αυτός βοήθεια στην προηγουμένη ομάδα του είχε ορισμένα πράγματα που εδω δεν έχει και το αντίστροφο. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Πρέπει να γίνουν ακόμα αρκετά από θέμα οργάνωσης στην ομάδα του Ηρακλή».

Most Popular

To Top