Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Θετικό κλίμα, αλλά όλα κρίνονται στην πράξη

Το κλίμα για την αυριανή κρίσιμη μέρα φαίνεται να είναι θετικό. Φαίνεται να υπάρχει μια μεταστροφή, αλλά….

 

 Οι ισορροπίες φαίνεται να είναι υπέρ της πρότασης που έχει κατατεθεί για την συμμετοχή του Ηρακλή, αλλά και της Καβάλας και του Βόλου στην Φούτμπολ Λίγκ.

Δεν πρέπει όμως να παραβλεφθεί το γεγονός ότι θα πρέπει περάσει και από την Φούτμπολ Λίγκ , καθώς αύριο το μεσημέρι θα υπάρχει διοικητικό συμβούλιο. Ίσως ακόμα και από την Σούπερ Λίγκ.

Δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν ξεπεραστεί ένας «σκόπελος» και να προκύψει τυχαία ένας άλλος που θα είναι και καταστροφικός.

Η αλήθεια είναι ότι και στην Φούτμπολ Λίγκ νιώθουν οικονομική πίεση βλέποντας να χάνεται η αύξηση των εσόδων που τους έχουν υποσχεθεί και είναι περισσότεροι διαλλακτικοί.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος και πρέπει αύριο το μεσημέρι στις 12 να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

 Φυσικά αν τυχόν υλοποιηθεί αυτή η πρόταση τότε θα γίνεται λόγος για μερική αποκατάσταση και όχι για δικαιοσύνη. Κάτι όμως είναι και αυτό.

Επαναλαμβάνουμε ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα το κλίμα δείχνει να αλλάξει αλλά θα πρέπει να φανεί στην πράξη…..

 Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα φανεί ποιοι πραγματικά βοήθησαν την κατάσταση και ποιοι όχι. Ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί της ομάδας. Θα φανεί ποιοι έλεγαν αλήθεια και ποιοι ψέμματα.

Most Popular

To Top