Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Oι Γάλλοι για την οικονομική κρίση και τον Ηρακλή

Εκτενές αφιέρωμα στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα φιλοξενεί με σημερινό της (22/3) δημοσίευμα η Γαλλική ιστοσελίδα cahiersdufootball.net .

Στο κείμενο τονίζεται ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις περισσότερες ομάδες με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει πλήρως οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια του άρθρου γίνεται ειδική αναφορά στον Ηρακλή και τον λόγο του υποβιβασμού του.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην σεζόν 2011 η οποία όπως τονίζεται άλλαξε την δομή του πρωταθλήματος. Καθώς υποβιβάστηκαν 5 ομάδες μεταξύ των οποίον και ο Ηρακλής για τον οποίο τονίζεται: «Η ομάδα του Ηρακλή εκείνη την χρονιά μπορεί να μην έπεσε αγωνιστικά όμως έπεσε για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης . Ενώ για τον Ηρακλή λέγεται ότι: «Ο υποβιβασμός του 2011 κατέστρεψε την ομάδα η οποία όμως κατάφερε να επανέλθει ξανά στο προσκήνιο. Αφού πέρασε από την Δ’ και την Γ’ τώρα έχει καταφέρει να αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λίγκ.

Eνώ παράλληλα γίνεται αναφορά και σε επαρχιακές ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα που έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν την κρίση και να βρίσκονται στις υψηλές θέσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

OΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Most Popular

To Top