Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ο ξάδελφος μου, πέθανε στο Καυταντζόγλειο»

Έκπληκτοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στην εκδίκαση του φιλάθλου του Ηρακλή, με τα λεγόμενα της δικαστής της υπόθεσης .

 Όπως παρουσιάστηκαν τα γεγονότα αλλά και η κατάθεση ενός από τους τραυματίες αστυνομικούς , οδηγούσαν σε μια ήπια σχετικά ποινή για τον φίλαθλο των κυανόλευκων. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν στην συνέχεια.

Κάποια στιγμή όμως , η δικαστής της υπόθεσης είπε χαρακτηριστικά : «Όλοι οι τρελοί, στον Ηρακλή πηγαίνετε. Ο ξάδελφος μου Σωτήρης Σεραφείμ πέθανε στο Καυταντζόγλειο στον αγώνα με την ΑΕΚ» και στην συνέχεια έπεσε η «καμπάνα».

Πραγματικά ο Σωτήρης Σεραφείμ είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Καυταντζόγλειο , μετά από όσα συνέβησαν στο γήπεδο με τους φιλάθλους της ΑΕΚ και τους αστυνομικούς και την ρίψη χημικών που υπήρξε. Χάθηκε άδικά και πρόωρα. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και χθες στο ίδιο γήπεδο με όσα συνέβησαν.

Πραγματικά είναι μια ποινη που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα και ειδικότερα για ένα άτομο που του καταλογίστηκαν πολλές κατηγορίες χωρίς να έχει την ικανότητα να τις πραγματοποιήσει. Είναι βιολογικά αδύνατο ως πρώην τοξικομανής που βρίσκεται σε διαδικασία απεξάρτησης , κάνοντας χρήση φαρμάκων που τον οδηγούν σε κατατονία να προβεί σε τέτοιες πράξεις και να αντιμετωπίσει μια ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ !

Most Popular

To Top