Βόλει Ηρακλής

Oι παίκτες έστειλαν… sms στη διοίκηση

Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (3/12) έχουν δώσει στην διοίκηση του Ερασιτέχνη οι παίκτες του Ηρακλή για την διευθέτηση έστω μέρους των οφειλών τους, καθώς δεν έχουν καταβληθεί τα όσα έχουν συμφωνηθεί από το καλοκαίρι.

Η συνέχεια του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ φαντάζει «επικίνδυνη αποστολή» με όλες τις συγκυρίες να είναι αντίθετες με αυτή την κατεύθυνση, καθώς πέρα από την δυσμενή απόφαση της Επιτροπής Αθλητισμού και την αναμονή της απόφασης της Λίγκας, το ταμείο του Γηραιού φαίνεται να έχει στερέψει από καιρό και μάλιστα χωρίς άμεση δυνατότητα ανάκαμψης.  

Η πρώτη ευκαιρία να μπουν χρήματα στο ταμείο είναι στην αναμέτρηση με τον Μίλωνα το Σάββατο (1/12, 19.00) από τα εισιτήρια αλλά και τα διαρκείας αξίας 30 ευρώ που θα διατεθούν, καθώς μετά την λήξη της ποινής κεκλεισμένων των θυρών, οι φίλοι του Γηραιού θα έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στις κερκίδες της Μίκρας.

Θυμίζουμε μάλιστα πως  Ερασιτέχνης προχώρησε μέσα στην εβδομάδα σε έκδοση ανακοίνωσης – πρόσκλησης στους φίλους του Ηρακλή να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα έσοδα δεν αναμένεται να είναι πολλά δεδομένης και της αγωνιστικότητας του αντιπάλου (δεν πρόκειται για ντέρμπι) αλλά είναι μια ύστατη προσπάθεια – δεδομένων των συνθηκών- να μαζευτούν κάποια χρήματα έτσι ώστε να μπορέσει να καλυφθεί ένα κάποιο μέρος των οφειλών ως προς τους παίκτες.

Most Popular

To Top