Ποδόσφαιρο Ηρακλής

O πρώτος μέτοχος στο iraklis1908.gr

Η ενίσχυση  της ομάδας με την αγορά διαρκείας και παράλληλα την απόκτηση μετοχών  είναι αναγκαία. Διαβάστε στο Iraklis1908.gr  τον πρώτο κάτοχο της νεας μετοχής του Ηρακλή!

Πρόκειται για τον 52χρονο  Μανόλη Καράτσαλη  που έσπευσε άμεσα να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του για την νεα σεζόν και παράλληλα να αποκτήσει και μετοχές της ομάδας.  Είναι κάτοχος  εισιτήριου διαρκείας  τα τελευταία δέκα χρόνια και πέρσι και πάλι ήταν μεταξύ των πρώτων  και συγκεκριμένα ήταν  47ος    φίλαθλος που είχε αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Φέτος όμως   έγινε ο πρώτος φίλαθλος του Ηρακλή που απέκτησε μετοχές και εισιτήριο διαρκείας, αφού  δεν μπορούσε να μην το πράξει και αυτή την χρονιά.

«Δεν το ήξερα ότι ήμουν ο πρώτος που αγόρασε διαρκείας.  Πήγα   και  έκαναν το καθήκον μου ως φίλαθλος του Ηρακλή. Είμαι 52 χρονών και πρέπει να βοηθήσω ώστε να υπάρχει επόμενη μέρα για τα παιδιά μας. Προσωπικά έζησα την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και του βαλκανικού κυπέλλου. Τα παιδιά μας όμως θα μπορέσουν να ζήσουν  κάτι ανάλογο»  δήλωσε στο iraklis1908.gr o Μανόλης Καράτσαλης   

Most Popular

To Top