Βόλει Ηρακλής

O «πεθαμένος» Ηρακλής , χρειάζεται ηλεκτροσόκ

Οι γκέλες για τον Ηρακλή συνεχίστηκαν με τον χειρότερο τρόπο στον αγώνα με την Νίκη Αιγινίου.

 

Αν θα έκανε κανείς καρδιογράφημα σε αυτή την ομάδα θα υπήρχε μια ευθεία γραμμή και είναι φανερό ότι χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ

Οι «κυανόλευκοι» έχασαν τον αγώνα μέσα από τα χέρια τους και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν βαθμό, την στιγμή που προηγήθηκαν με 1-0 στα σετ. Η απειρία και τα λάθη που έγιναν , έδωσαν την νίκη στην ομάδα του Αιγινίου και έφερε τεράστιο προβληματισμό για τους «κυανόλευκους».

«Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε το Αιγίνιο στην έδρα μας ποιον θα κερδίσουμε;» λένε από το Σάββατο το βράδυ οι φίλαθλοι του Ηρακλή και ίσως να έχουν δίκαιο.

Ωστόσο αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή  μετά από μια χρονιά όπου είχε κατακτήσει το νταμπλ. Αναγκαστικά ο σχεδιασμός πήγε στράφι μετά την αρνητική εξέλιξη που υπήρξε με τον Στιβαχτή αλλά και τον Νικηφορίδη. Τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν υπήρχε θετική εξέλιξη.

Ο δρόμος είναι εξαιρετικά δύσκολος και πλέον κανένας δεν φοβάται την φανέλα του Ηρακλή. Αυτό όμως θα πρέπει να λειτουργήσει υπέρ των «κυανόλευκων» που είναι στο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση.

Υπάρχουν οι δυνατότητες αλλά τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Αυτή η ομάδα περνάει τώρα από παιδικές ασθένειες και θα πρέπει να έχει στο πλευρό της όλους αυτούς που τόσο καιρό έτρεχαν να πανηγυρίσουν πρωταθλήματα και πήγαιναν στην Ρώμη και την Πράγα. Πάντα οι μεγάλες ομάδες περνούν δύσκολές καταστάσεις αλλά το θέμα είναι να γίνει αυτό με την μικρότερη ζημιά.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Κράβαρικ που κλήθηκε στο χειρότερο σημείο του Ηρακλή στα τελευταία χρόνια να αναλάβει την ομάδα. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος να «καεί» η σημαία του Ηρακλή. Χρειάζεται βοήθεια από όλους και δεν θα πρέπει να γίνει αυτό σε καμία περίπτωση γιατί ξέρει το DNA του Ηρακλή καλύτερα από τον καθένα.

Most Popular

To Top