Γιώργος Μαυρόπουλος

O καθένας την δουλειά του‏

Τώρα που το σήριαλ τελείωσε οριστικά, θετικά και αμετάκλητα, θα το πω… αν πριν από δύο χρόνια

ερχόταν κάποιος και μου έλεγε αν προτιμώ τον Ηρακλή στην σούπερ λίγκα και να αργοπεθαίνει από τα χρέη, ή μία περιπέτεια στα αλώνια των μικρών κατηγοριών για ένα χρόνο και την επόμενη ξεχρεωμένος στην Β εθνική και με διοίκηση σοβαρή, χωρίς όλους αυτούς που παρά τρίχα να διαλύσουν τον σύλλογο… φυσικά και θα προτιμούσα το δεύτερο.

     Θα μου πείτε, κανείς δεν σε ρώτησε, ήρθαν με τον τσαμπουκά, έστειλαν στα τάρταρα το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της Ελλάδας και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, κανένας ηρακληδέας δεν θα ξεχάσει ότι κοιμόταν και ξυπνούσε με το βάσανο της αδικίας. Τα συναισθήματα παραμένουν ίδια απέναντι στους »υπεύθυνους» που έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ξέφραγο αμπέλι, το έχουν κάνει αναξιόπιστο, μονοπωλιακό και τα αποτελέσματα φαίνονται στις ευρωπαικές διοργανώσεις που όπως φαίνεται σύντομα θα βρεθούμε κάτω από χώρες που πριν λίγο καιρό δεν ήξεραν καν τι σχήμα έχει η μπάλα. Οι σφαλιάρες στους δύο που συνεχίζουν -αφού οι υπόλοιποι τελείωσαν σε εποχή που είμασταν ακόμα στις παραλίες- ήταν ιδιαίτερα ηχηρές και θέλω να δω τον μεγάλο όταν χάσει το προνόμιο να κερδίζει μία θέση στους ομίλους του champions league, μόνο με την κατάκτηση τουπρωταθλήματος…από του χρόνου μάλλον σε προκριματική φάση και εκεί να σε δω.

      Κοιτάμε μπροστά, και για να βρίσκεται ο Ηρακλής στην φυσική του θέση, πρέπει να γίνουν οι μεταγραφές παικτών που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους κάνοντας την διαφορά, αλλά και ο κόσμος να βοηθήσει με την αγορά μετοχών και εισητηρίων διαρκείας. Τι σημασία έχει ποιός θα κάνει πρώτος την υπέρβαση, αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; για να γίνει η δουλειά και οι δύο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά, ούτε κορόιδα επιχειρηματίες υπάρχουν να καταστραφούν οικονομικά για την επιτυχία μίας ποδοσφαιρικής ομάδας (όσο κι αν την αγαπάνε), ούτε οπαδοί που να πηγαίνουν στο γήπεδο για να περάσουν δύο ώρες ταλαιπωρίας στο γήπεδο, να πονέσουν τα ματάκια τους, η καρδιά και η ψυχή τους, λες και δεν έχουν άλλα προβλήματα στην ζωή τους, ειδικά αυτόν τον καιρό… τώρα ο καθένας την δουλειά του.
    Υ.Γ. Περιμένω να δω τι θα γίνει με το βόλει, αφού οι κινήσεις αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, όμως νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αρέσει στον πάντα απαιτητικό κόσμο του Ηρακλή… αν αποκτηθούν όλοι αυτοί που ακούγονται ο πήχυς μπορεί να πάει και φέτος πολύ ψηλά, αν και τους δύο ξένους δεν τους ξέρω, απλά εμπιστεύομαι τον Κράβαρικ, και είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει χάρες, ούτε δημόσιες σχέσεις, αλλά το μόνο που κοιτάει είναι το καλό της ομάδας, κάτι που κάνει με συνέπεια εδώ και δώδεκα χρόνια.

Most Popular

To Top