Βόλει Ηρακλής

Ανδρεάδης : «Ο Ηρακλής θα τελείωσει κανονικά το πρωτάθλημα»

Ξέσπασε ο Ανδρέας Ανδρεάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κόντρα σε όλους αυτούς που «πιέζουν» τον Ηρακλή.

 

«Σχετικά με τον αγώνα προσπαθήσαμε για το καλύτερο και το καταφέραμε. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στ 4ο σετ είχαμε πιστέψει ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και το αποδείξαμε. Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη μας και δείχνουμε ότι έχουμε βρει τον ρυθμό μας. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου και πάλι έχουμε στόχο την νίκη».

Συνεχίζοντας ο Ανδρέας Ανδρεάδης συμπλήρωσε :

«Αυτή η ομάδα πέρασε πολλά και στέκεται όρθια και σε πείσμα όλων αυτών που λένε ότι δεν θα συνεχίσει προχωράμε. Θα συνεχίσουμε κανονικά μέχρι το τέλος και θα δείξουμε πολλά περισσότερα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Σαφώς και υπάρχουν δυσκολίες αλλά ως παίκτες ασχολούμαστε μέσα στο γήπεδο πάντα για την νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα θέματα. Αν θεωρούν ότι ο Ηρακλής έχει πρόβλημα με την συμμέτοχη του, ας το έκαναν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πλέον ρήτρες με την Nova και τον ΟΠΑΠ που θα πρέπει να τηρηθούν. Από την άλλη μεριά η διοίκηση κάνει μια προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε και αυτό φάνηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα».

Most Popular

To Top