Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βοσνιάδης : «Ο Ηρακλής έχει εξαιρετική ομάδα

Εγκώμια για τον Ηρακλή έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του , μετά τον αγώνα.

Ο τεχνικος του Απόλλωνα είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ηρακλής μας αιφνιδίασε σήμερα. Πήγαινε πιο γρήγορα στις φάσεις, διαθέτει έμπειρους παίκτες και έκανε πράγματα με τη μπάλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εμείς να χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Όταν διορθώσαμε κάποια πράγματα τότε ισορροπήσαμε και το παιχνίδι. Θα μπορούσε να προηγηθεί ο Ηρακλής πιο νωρίς. Εμείς ήμασταν μέτριοι.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκε και πάλι ο Ηρακλής δυνατά. Δεχτήκαμε το γκολ το οποίο μας έριξε την ψυχολογία για κάποιο χρονικό διάστημα. Επειτα, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια δικά μας πράγματα. Ισορροπήσαμε τον αγώνα.

Από το 65’ και μετά ρισκάραμε. Κάναμε δύο αλλαγές. Βάλαμε δύο μεσοεπιθετικούς παίκτες τον Διαμαντίδη και τον Μανιά. Μεταφέραμε, το παιχνίδι γύρω από το φορ μας. Κάναμε φάσεις, φτάσαμε στην ισοφάριση και μέχρι το τέλος του αγώνα κάναμε φάσεις.Πιέσαμε για το δεύτερο γκολ, δεν το πετύχαμε, όμως ευτυχώς δεν το δεχτήκαμε κι όλας και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Θέλω να πω πως ο Ηρακλής έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Εχει μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει ένα πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο που δεν το παίζει καμία ομάδα σε αυτή την κατηγορία. Προσπαθεί να κάνει κάτι μέσα στο γήπεδο, έχει παίκτες τεχνίτες που προσπαθούν να δημιουργήσουν.

Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα του Ηρακλή και αυτό που έχω να πω για εμάς είναι ότι όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι καλός είναι και ο πόντος».

Most Popular

To Top