Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Διλμπέρης και άλλοι έξι …

Έξι συνολικά ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Ηρακλή, αγωνίζονται στο Γάζωρο.

 Στην ομάδα των Σερρών , εκτός από τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Διλμπέρη, υπάρχουν άλλοι έξι παίκτες που φόρεσαν την φανέλα των κυανόλευκων.

Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης φόρεσε 108 φορές την φανέλα του Ηρακλή, καθώς ήταν 5 σεζόν στους κυανόλευκους. Από το 1994 ως το 1999 ήταν μέλος της ομάδας και στην συνέχεια πήγε ( όπως πήγε) στην ΑΕΚ.

Ο Σάκης Γκόγκας κλήθηκε πέρσι να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά έφυγε πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Παναγιώτης Μπεκιάρης φόρεσε και αυτός την φανέλα του Ηρακλή για δυο φορές. Πρώτη φορά ήταν το 1999-00 με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Έπαιξε σε 15 αγώνες. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Αθ. , επέστρεψε και μετά αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Κώστας Μερεσιώτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή, πριν συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες ομάδες.

Για 4 σεζόν (2003-007) με 25 συνολικά συμμετοχές αγωνίστηκε στον Ημίθεο ο Κώστας Διαμαντίδης. Στην συνέχεια βρέθηκε σε αρκετές άλλες ομάδες πριν καταλήξει στο Γάζωρο.

Μέχρι τον Γενάρη ήταν στο ρόστερ του Ηρακλή και πλέον αγωνίζεται στο Γάζωρο. Ο λόγος για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη που πέρσι σε 13 συμμετοχές σημείωσε 7 γκολ. Φέτος περιορίστηκε η συμμετοχή του χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Most Popular

To Top