Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Oι προσβολές του Καλτέκη

Βρήκε τον Ηρακλή να «βγάλει» το μένος του ο προπονητής του Οικονόμου, Γιώργος Καλτέκης, που μίλησε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ και των φιλάθλων της. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Λυπάμαι για την ιστορία του Ηρακλή που εκπροσωπείται από τον… πως τον λένε, κ. Παπαδόπουλο. Μια κωμόπολη με φιλάθλους την έκαναν άνω κάτω με την παρουσία τους. Είναι κατάντια για τον Ηρακλή να μην δέχεται κοινή συνέντευξη Τύπου και να φοβάται να έρθει εδώ ο κ. Παπαδόπουλος.

Κάναμε προπόνηση με δέκα και δώδεκα παίκτες λόγω ιώσεων. Ημασταν καλοί, πειθαρχημένοι και πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ με την διαιτησία, είδατε όλοι το παιχνίδι. Φεύγουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα. Ο διαιτητής έδειξε το πόσο κατάλληλος ήταν μέσα στο γήπεδο

Ζητάω συγγνώμη για την αποβολή μου. Κάνανε την Τσαριτσάνη μπουρδέλο οι φίλοι του Ηρακλή. Μας είπανε ό,τι δεν θα έρθουνε οπαδοί του Ηρακλή και ήρθαν εδώ και γέμισαν το γήπεδο. Ο Ηρακλής έχει μία ιστορία, αλλά σήμερα έδειξε άλλα πράγματα, λυπάμαι».

Most Popular

To Top