Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ατματζίδης:«Ο Πιλάβιος είναι δολοφόνος του Ηρακλή»

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης εξέφρασε τη γνώμη του, όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο «Γηραιός», ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου, χαρακτηρίζοντάς τον «δολοφόνο του Ηρακλή».

 

Πηγή: www.metrosport.gr

 Για το ποια πιστεύει ότι θα είναι η έκβαση της σημερινής συνεδρίασης της ΕΠΟ: «Παρακολουθώ με πολύ αγωνία και τηλέφωνο συνεχώς. Πιστεύω ότι το έγκλημα θα το καλύψουν με την επιστροφή του Ηρακλή στη Football League. Αυτό δεν με καλύπτει. Αυτοί που έριξαν την ομάδα είναι δολοφόνοι. Η θέση του Ηρακλή είναι στην Α? Εθνική, άρα άλλο αποτέλεσμα δεν μου κάνει».

Για το περσινό έγκλημα εις βάρος του Ηρακλή: «Πέρυσι ήταν εννέα ομάδες σε χειρότερη κατάσταση και έριξαν εμάς. Εγώ αποκαλώ τον πρόεδρο της ΕΠΟ δολοφόνο του Ηρακλή. Το έκανε εν ψυχρώ. Αν πιστεύει ότι με το να πάει ο Ηρακλής στη Β? θα καθαρίσει είναι γελασμένος. Να μας αποκαλύψει ποιοι πολιτικοί τον πίεσαν για να κρατήσει μια ομάδα της Πελοποννήσου (σ.σ. Αστέρας Τρίπολης) στην κατηγορία».

 

Για το ποια είναι η αίσθησή του μετά τη συνομιλία που είχε με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο: «Μίλησα με τον πρόεδρο και είναι πολύ αισιόδοξος. Πριν μια ώρα μου είπε ότι μπαίνουν στην αίθουσα για να δουν τι θα γίνει. Ο πρόεδρος είναι σοβαρός και είναι από τους σοβαρότερους που πέρασαν από την ομάδα. Είπε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Οι κύριοι Ιωαννίδης και Καράογλου πολέμησαν τον Πιλάβιο τότε που πέσαμε και πιστεύω ότι δεν θα κάνουν πίσω τώρα».

 

Για το αν τον ικανοποιεί η άνοδος στη Football league και για τα «παιχνίδια» της ΕΠΟ: «Είναι ένα βήμα, αλλά όχι ο τελικός προορισμός μας. Εκείνο που έγινε ήταν μεθοδευμένο από τους ανθρώπους από κάτω. Πως δέχθηκε ο Πιλάβιος πρόεδρο τον Παντελή που ήταν ξένος υπήκοος; Πως δέχθηκε την αίτηση για τα πολιτικά δικαστήρια του Ηρακλή; Τι παιχνίδια παίχτηκαν; Ο Παντελή ενώ ήξερε ότι ο Ηρακλής με αυτή την αγωγή θα πάει στη Δ την κατέθεσε και μετά έφυγε. Αυτό με βάζει ε σκέψεις, ότι ίσως και εμείς το θέλαμε αυτό».

 

Στον επίλογό του τόνισε: »Ο κόσμος του Ηρακλή ήταν πάντα επιεικής σε τέτοιες καταστάσεις. Έπρεπε οι διοικήσεις του ΓΣ να προβούν σε ενέργειες. Δεν έχει επιβληθεί ούτε μια αγωγή κατά του προέδρου της ΕΠΟ. Του ζητήσαμε μια παράταση μεταγραφών πέρυσι και δεν μας έδωσε, ενώ στις άλλες ομάδες έδωσε. Επειδή τον έβριζαν οι οπαδοί του Ηρακλή δεν έδωσε παράταση στην ομάδα. Πρέπει να τιμωρηθεί Υπήρξε ο μεγαλύτερος εχθρός του Ηρακλή.

 

Τιμώρησαν με 5.000 ευρώ τον πρόεδρο του ΓΣ για μια δήλωση. Δεν τιμωρούνε όμως τον προπονητή (σ.σ. Δώνης) της ομάδας που πήγε στον τελικό Κυπέλλου και είπε ότι η ΕΠΟ είναι ένας οίκος ανοχής. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά στον επόμενο τελικό αγκαλιάστηκε και φιλήθηκε με τον Πιλάβιο σαν να είναι φίλοι. Αυτά τα βλέπει ο Θεός. Θα κάνω οτιδήποτε για να ξεσκεπάσω τον Πιλάβιο».

Most Popular

To Top