Μπάσκετ Ηρακλής

Nίκη και για τις γυναίκες – τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

ginaikes iraklis 2011-12Ο ΗΡΑΚΛΗΣ φιλοξένησε στο Ιβανώφειο την ομάδα του Παναθλητικού την οποία και κέρδισε με σκορ 53-49. Ο αγώνας ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση λόγω του ότι το προηγούμενο παιχνίδι των ανδρών καθυστέρησε να τελειώσει.

Ο Βασίλης Μασλαρινός από την πλευρά του σημείωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολύ μεγάλη νίκη που σημείωσαν απέναντι στον Παναθλητικό. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και κοιτάζουμε από εδώ και στο εξής το επόμενο παιχνίδι στην κατηγορία μας».

 

Από την πλευρά της η Ηλέκτρα Αδαμίδου σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι για εμάς διότι αντιμετωπίζαμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Δείξαμε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις κι έτσι κατακτήσαμε μια σπουδαία νίκη για εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου για την εμφάνιση». 

 

Δεκάλεπτα: 15-9, 33-23, 41-38, 53-49
Διαιτητές: Πετανίδου – Τριανταφυλλίδης 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μασλαρινός) Κανταρά 13(1), Παπασιλείου 19(3), Γεροστεργίου, Αδαμίδου 8, Κεσεσίδου 7(1), Τζαμαρία, Ζωγράφου, Γκλεζάκη 6, Τσουμπερλή, Μαρκουλάκη, Κασάπη, Κοκκίνου.

Παναθλητικός (Συρόπουλος) Χαιριστανίδου 11, Μιχαλιά, Αναστασκίδου 10(1), Ιγνατίου 4, Γράψα, Τσιμπούρη 10, Κωστανάκη 8(2), Ταρπάκη 6, Πετρίδου, Γιαρένη Ε, Γιαρένη Σ 1, Κοτούλα.

 
 

Most Popular

To Top