Βόλει Ηρακλής

Αντρέι Κράβαρικ : «Νέα προσπάθεια, με νέα φιλοσοφία»

krabarik protathlitisΣτην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής  του Ηρακλή,  Αντρέι Κράβαρικ, και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την νέα σεζόν και το έργο του να χτίσει μια νέα, ανταγωνιστική ομάδα.

Αρχικά, με αφορμή την δήλωση του ότι θέλει να μάθει στα νέα παιδιά να σηκώνουν κούπες, ο Αντρέι Κράβαρικ τόνισε :
«Αυτό είπα όντως, θέλω να περάσω αυτή την νοοτροπία στα νέα παιδιά της ομάδας. Ο Ηρακλής χτίζει τώρα μια νέα πολυκατοικία και είμαστε ακόμη στην αρχή, θέλουμε να κάνουμε τα σωστά βήματα και να περάσουμε σε όλα τα παιδιά την νοοτροπία του παλιού Ηρακλή»
Για την δυσκολία να «περάσει» άμεσα από το τάραφλεξ στην άκρη του πάγκου :
«Δούλεψα ως β` προπονητής στην Εθνική Σλοβακίας και πράγματι ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Κατάλαβα όμως πλέον ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και πρέπει να συνηθίσω στον νέο μου ρόλο, στο ρόλο του προπονητή. Πολλοί καλοί παίκτες όταν προσπάθησαν στην συνέχεια να γίνουν προπονητές δεν είχαν επιτυχία αλλά εγώ θέλω να γίνω η εξαίρεση. Δεν φοβάμαι και είμαι αισιόδοξος, έχω βάλει έναν στόχο που είναι να «περάσω» στα παιδιά όλα όσα έχω μάθει εγώ από τους προπονητές μου τα χρόνια που έπαιζα. Θέλω να μεταδώσω όλες τις γνώσεις μου στα νέα παιδιά»
Για την δυσκολία που ίσως θα έχει ο κόσμος της ομάδας να δεχθεί ότι ο Ηρακλής φέτος δεν θα διεκδικήσει τίτλους όπως τα προηγούμενα χρόνια :
«Χθες κάναμε μια συζήτηση με τον κόσμο της ομάδας, με τα παιδιά που είναι στην κερκίδα και πιστεύω ότι έχουν καταλάβει απόλυτα ότι φέτος δεν θα είναι ίδια χρονιά με πέρυσι, υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Ηρακλή τώρα και δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια, με νέα φιλοσοφία και πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει που βρίσκεται αυτή την στιγμή το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή»
Για την αξιοποίηση των παιδιών από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή :
«Από τον Ηρακλή έφυγαν αυτά τα χρόνια πολλά παιδιά με ταλέντο, τα οποία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε όπως έπρεπε. Τώρα θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους, στα παιδιά από τις υποδομές ώστε να δείξουν μέσα στο γήπεδο τι έχουν μάθει και πόσο καλή δουλειά γίνεται στις υποδομές του Ηρακλή»
Κλείνοντας, ο Αντρέι Κράβαρικ τόνισε τα εξής :
«Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αυτό που θέλουμε είναι να ενώσουμε τους πάντες γύρω από την ομάδα. Με την ομάδα και τον κόσμο ενωμένους μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα»

 

Most Popular

To Top