Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κακιούσης : «Να υπάρχει θετική αύρα»

Ο Λευτέρης Κακιούσης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε για την χθεσινή συνέλευση του Ηρακλή, για την τοποθέτηση που έκανε ο ίδιος αλλά και τις δικές του σκέψεις για την επόμενη μέρα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσπάθησα να δώσω ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα, να αρχίσουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, ο κόσμος του Ηρακλή έχει πολλές απαιτήσεις και κρίνει σκληρά την διοίκηση με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα άσχημο και ένα αρνητικό κλίμα, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος επενδυτής, και ο στόχος είναι κοινός από όλους πρέπει να στηρίξουμε την διοίκηση και ας μην την πιστεύει κανείς. Θεωρώ ότι πρέπει να δούμε τι κάνει ο καθένας ξεχωριστά για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άνθρωπος να βγει μπροστά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να διώξουμε αυτό το άσχημο κλίμα, να βοηθήσουμε όλοι να ανέβει ο Ηρακλής στην πρώτη κατηγορία. Τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν πρέπει να τα δούμε και να μην τα επαναλάβουμε, πρέπει να φέρουμε άτομα που έχουν την δυνατότητα να ηγηθούν και να τους στηρίξουμε, να μπει μπροστά ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής οποίος έχει γνώση, όπως έχουν κάνει και πολλές άλλες ομάδες και λειτούργησε».

Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων:«Είναι μία πάρα πολύ καλή διοργάνωση, η οποία έχει ενισχύσει την τοπική οικονομία της Θεσσαλονίκη. Αυτή την στιγμή μένουν στην πόλη κοντά στους 3000 ανθρώπους από όλο τον κόσμο, είναι  η μεγαλύτερα μπασκετική διοργάνωση που γίνεται στον κόσμο αυτήν την στιγμή και σύμφωνα με υπολογισμούς θα αφήσουν κοντά στα  8 εκ,ευρώ στην πόλη».

Most Popular

To Top