Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βουτσιάς : «Να δούμε την επόμενη μέρα»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Πασχάλης Βουτσιάς,  στον Arena FM για την χρονιά που πέρασε, για τον κόσμο αλλά και για την επόμενη μέρα της ομάδας.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν εκπληρώθηκε ο βασικός μας στόχος που ήταν άνοδος στην Σούπερ Λιγκ και έχουμε μεγάλη πικρία για αυτό, αλλά τουλάχιστον κλείσαμε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι, με μία νίκη και ένα ευρύ σκορ. Πάντως η απογοήτευση είναι μεγάλη στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή. Πρέπει  πλέον να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να δούμε τα λάθη που κάναμε φέτος και να μην τα επαναλάβουμε την επόμενη σεζόν. Ήτανε μια δύσκολη χρονιά, όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, και μέσα σε αυτές τις δυσκολίες ο Ηρακλής κατάφερε να πρωταγωνιστήσει αλλά στις λεπτομέρειες έχασε την άνοδο», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος και πρόσθεσε :

«Χάσαμε πάρα πολλούς βαθμούς στην έδρα μας και αυτό ήταν το βασικό που μας στοίχισε την άνοδο. Ήτανε μεγαλύτερη η πίεση στο Καυτατζόγλειο αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».

Στο τέλος απάντησε σε ερώτηση για τον κόσμο της ομάδας :

«Ο κόσμος έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, η παρουσία του ήταν δεδομένη σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλω να τους ζητήσω να κάνουν υπομονή, όσο ακόμα μπορούν, να είναι δίπλα μας και θα έρθουν καλύτερα χρόνια».

Most Popular

To Top