Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Κηπουρός : «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Φώτης Κηπουρός φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Arenafm 89,4

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον άν νιώθει έτοιμος:«Όσο κρατάνε τα χέρια και τα πόδια μου θα παίζω. Όλοι ξέρουμε την νοοτροπία που υπάρχει στην Ελλάδα. Για μένα είτε είσαι 40 είτε 17 μπορείς να παίζεις. Θέλω να σπάσω το ρεκόρ του Σαργκανη που έπαιξε μέχρι τα 42.Σαφώς η θέση του τερματοφύλακας είναι δύσκολη. Τα χρόνια περνάνε αλλά εγώ νιώθω γερός και υγιείς. Το σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να μην έχει τραυματισμούς. Και πιστεύω ότι αυτό με έχει βοηθήσει προσωπικά. Δεν βάζω ταμπέλες στο ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός αλλά ο καλύτερος πρέπει να παίζει.

Για τον Ηρακλή:«Είχα επικοινωνία με τον Τσαλίκη. Το γεγονός ότι είμαι από την Χαλάστρα σε συνδυασμό με την γέννηση της κόρης μου έπαιξε το ρόλο του. Βλέπω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στο σωματείο. Δεν έχω παίξει ποτέ σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και αυτό ήταν και ένα παράπονο. Τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ηρακλή. Έχω δει μεγάλη όρεξη. Γίνονται καλές κινήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία και από Σουπερλιγκ.

Τέλος για τον κόσμο:«Ο κόσμος είναι πάντα ο δωδέκατος παίκτης. Θέλουμε να δώσουμε χαρές στην ομάδα και τον κόσμο. Να δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο μας εαυτό και όλοι μαζί να χαρούμε την άνοδο στην Σουπερλιγκ.

Most Popular

To Top