Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος : «Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι»

Ολοκληρώθηκε  η συνέντευξη Τύπου  της ομάδας του Ηρακλή  και μπορείτε να την παρακολοθησετε όπως την παρουσίασε το Iraklis1908.gr .

 

Ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Παπαδόπουλος ξεκινώντας την τοποθέτηση του είπε χαρακτηριστικά.

Φέραμε παίκτες και προπονητές αξίας, Δεν υπολογίσαμε όμως την βαριά φανέλα του Ηρακλή. Μα έλειπε η εμπειρία. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα εντός και εκτός έδρας. Στήσαμε μια ομάδα που από την ημέρα που την δημιουργήσαμε ήταν και πρωταθλήτρια , αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Έλεγα ότι θα ήταν αποτυχία αν δεν πάρουμε την άνοδο. Κάναμε πολλά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Υπήρχαν πολλά προβλήματα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πολλά.

Προσπαθήσαμε να αναγεννήσουμε τις ακαδημίες και να έχουμε μια οικονομική υγεία. Οι στόχοι μας για την επομένη σεζόν θα είναι υψηλοί. Θα καταθέσουμε τον φάκελο μας για οποιαδήποτε κατηγορία και αν συμμετέχουμε και πάντα με πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την προσπάθεια μας και να υπάρχει ανάλογη στήριξη και στην συνέχεια, γιατί έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας.

Άμεση προτεραιότητα μας η μετατροπή του ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Το μετοχικό κεφάλαιο είναι 60 χιλιάδες και επειδή είμαστε Ηρακλής είναι το μετοχικό κεφαλαίο να είναι μεγαλύτερο από 200 χιλιάδες. Αν μάθουμε και κατηγορία που θα συμμετέχουμε να το αυξήσουμε ακόμα περισσότερος το μισό εκατομμύριο.

 

Ο νομικός της ομάδας κ. Ελευθεριάδης τόνισε .

 Είχε  προηγηθεί συζήτηση με τον Κυριακό Θωμαΐδη  για να εκφράσουμε τις απόψεις μας για τις απόψεις μας σχετικά με τις αδειοδοτησεις πέρσι και φέτος.  Είχε δεσμευτεί ότι θα εκπροσωπηθούμε  , αλλά διαφώνησε  στο πρόσωπο και έτσι επιλέχτηκε ο Αργύρης Ασφαλτίδης.  Δυστυχώς όμως δεν μας άφησαν να πούμε την άποψη μας.

Θέλουμε να εστιάζουμε την προσοχή σας, ότι η Σουπερ Λίγκ άλλαξε τον κανονισμό  για τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση.

Η οικογένεια του Ηρακλή νιώθει εξοργισμένη. Ομάδες με χειρότερο φάκελο συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι ο φάκελος τους πέρσι ήταν ελλιπέστατος και το ίδιο και φέτος. Έτσι αποφάσισαν μονομερώς την αλλαγή του κανονισμού.  Σκοπός  μας είναι να διεκδικήσουμε το δίκαιο μας .

Θα ζητήσουμε να ανοιχτούν δημόσια όλοι οι φάκελοι των αδειοδοτήσεων  και να αλλάξει ο κανονισμός που επιβάλει μια τιμωρία με ένα χρηματικό πρόστιμο.  Δημόσια παραδέχτηκε ο Πιλάβιος ότι έπαιζε ομάδα στην σουπερ Λίγκ  με την δική του ανοχή. Αυτό δεν το ανεχόμαστε εμείς ως διοίκηση. Έχει δοθεί εντολή στο νομικό τμήμα να προσβάλουμε όλες τις αποφάσεις που προκαλούν αδικία. Υπάρχει απόφαση που ομάδες που αποβάλλονται από το πρωτάθλημα  ( Διαγόρας και Εθνικός Αστέρας) να μην τερματίζουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

 

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αργύρης Ασφαλτίδης  από την μεριά του είπε

Η αδικία σε βάρος του Ηρακλή είναι φανερή. Η άποψη μας είναι ότι οποιοδήποτε σωματείο αδειοδοτείται  χωρίς να πληροι τις προϋποθέσεις αυτό είναι σε βάρος των δικών μας συμφερόντων. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Μια στις 10% πιθανότητες να υπάρχουν να διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας σε άλλη κατηγορία, θα το κυνηγήσουμε με κάθε τίμημα. Επειδή υπάρχει μια φημολογία θα πρέπει να τονίσουμε, ότι είμαστε παρόντες σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.  

Στην συνέχεια υπήρξαν ερωτήσεις  απο τους δημοσιογράφους :

 

–          Σχετικά με την φημολογία που υπάρχει για επικειμενη αναδιάρθωση

–          Ασφαλτίδης  :  Υπάρχουν φημολογίες και σκέψεις. Δεν  υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί δημόσια. Θα φανεί το επόμενο διάστημα .

–          Για την προοπτική που υπάρχει ώστε να δημιουργηθεί  ένα κοινό μέτωπο με άλλες ομάδες

–          Ελευθεριάδης : Κάποιες ομάδες ανεξάρτητα  για ποιο λόγο υποβιβάστηκαν πέρσι, φέτος θα επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η μόνη ομάδα που θα συνεχίσει αδικημένη τον αγώνα της  είναι ο Ηρακλής. Ο Παναιτωλικός  έχει και αυτός αίσθημα αδικίας. Η εξυγίανση του ελληνικού ποδόσφαιρου μπορεί να γίνει όταν υπάρχουν ισοι όροι. Τώρα υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός. Έχουμε έτοιμο φάκελο για οποιαδήποτε κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε  να έχουμε κάποιο κοινό μέτωπο με όσες ομάδες αισθάνονται αδικημένες.

–          Για το γεγονός αν υπήρξε βοήθεια από φορείς της πόλης

–          Μανίκας :Πολλοί δεν θέλουν να βοηθήσουν τον Ηρακλή. Αυτοί όμως είναι περαστικοί στην πόλη. Ο Ηρακλής ήταν και θα είναι στην πόλη. Εμείς θα φτιάξουμε αυτό που θέλουμε και δεν ζητάμε καμία βοήθεια Ο Ηρακλής είναι ομάδα της πόλης.

– Για την ενίσχυση της ομάδας  ειπώθηκε

– Παπαδόπουλος  : Η ενίσχυση έγινε προσεκτικά με παίκτες και προπονητές που δεν αμφισβητούνται. Έγιναν ορισμένες λανθασμένες επιλογές , αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω θα προσπαθούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε για το μεγαλείο του Ηρακλή. Η ομάδα που θα χτίσουμε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπου και αν βρίσκεται. Εννοούμε μόνο την πρώτη θέση και καμία άλλη.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομαδας  Θόδωρος Παπαδόπουλος  ξέσπασε κατά του Πιλάβιου

Για το θέμα του κ. Πιλάβιου, στην διάρκεια της θητείας του, συναντήθηκα δυο φορές στο γραφείο του. Αυτά που υποσχέθηκα τα έπραξα , προφυλάσσοντας τα συμφέροντα της ομάδας. Βλέπω ότι τις τελευταίες μέρες ή δεν απαντάει ή έχει κλειστό κινητό. Δεν είμαστε ηλίθιοι . Δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Η αντιμετώπιση του Πιλάβιου προς τον Ηρακλή είναι χυδαία. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται στον Ηρακλή, τον βλέπετε και τον κρίνετε και εσείς από την πλευρά σας. Αυτά όμως  θα αλλάξουν. Δεν μπορείς να δικαιώνεις όποιον θέλεις και όποτε θέλεις. Αυτά δεν γίνονται.  Στον Παναιτωλικό υπάρχει ο κ. Κωστούλας που ήρθε να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον έσβησαν , αν και είχε την πιο καθαρή ομάδα που υπάρχει. Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Για αυτό πρέπει α μείνουμε ενωμένοι όπου και αν ήμαστε. Μόνο πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν και άλλες αδικίες.

Αναφορικά με τα διάρκεια της νέας σεζόν τόνισε :

Το 49% των μετοχών της ΠΑΕ θα περάσει στους φιλάθλους του Ηρακλή. Υα διαρκείας θα είναι συνυφασμένα με τις μετοχές που θα υπάρξουν. Ακόμα όμως δεν είμαστε σε θέση να πουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Όσο για τις κινήσεις που θα γίνουν από την μεριά των κυανόλευκων :

Μανίκας :   Δεν θα κάνουμε τίποτα για τα μάτια του κόσμου. Θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενέργεια για να ευνοηθεί ο Ηρακλής.  Υπάρχει βούληση της διοίκησης ώστε να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει και πρέπει να αποκτήσουμε δίκαια.

Most Popular

To Top