Βόλει Ηρακλής

Κράβαρικ : «MVP ο Χριστοφιδέλης»

Στον Κώστα Χριστοφιδέλη θα έδινε τον τίτλο του MVP ο Αντρεϊ Κράβαρικ , συμφωνα με όσα δήλωσε στην σλοβάκικη εφημερίδα Denik.

 

Ο αθλητής του Ηρακλή αναφέρθηκε στους αγώνες με την Σύρο, τον τρόπο που κρίθηκε το πρωτάθλημα αλλά και το δικό του μέλλον .

«Δεν ήρθε ο αντίπαλος μας να  αγωνιστεί και έτσι κερδίσαμε 3-0. Τους περιμέναμε, αλλά μόλις ολοκληρώθηκε η προθέρμανση ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ μας.  Προσωπικά θα ήθελα να παίξουμε και α κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο τον αγώνα, αλλά όπως φάνηκε δεν γίνονταν διαφορετικά».

Σχετικά με την ανάδειξη του  MVP του πρωταθλήματος  είπε χαρακτηριστικά:

«Ένιωσα  έκπληξη όταν ανακοινώθηκε.  Προσωπικά δεν θα ψήφιζα τον εαυτό κου. Θα ψήφιζα τον συμπαίκτη του , τον Χριστοφιδέλη που έκανε μια εξαιρετική σεζόν»

Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε :

«κατά 99% στάματα την καριέρα μου ως παίκτης. Αφήνω 1% για την ομάδα του Ηρακλή. Αν καταφέρουμε να είμαστε σε ανταγωνιστικό επίπεδο και μπορώ να προσφέρω θα το σκεφτώ ξανά. Πέρσι είχαμε πολλά προβλήματα τα οποία ξεπεράσαμε την τελευταία στιγμή».

Τέλος σχετικά με  την διοίκηση της ομάδας και αν συζήτησε μαζί τους είπε:

«Έγινε μια συζήτηση και πήραμε αρχικά κάποιες αποφάσεις. Όλα όμως θα γίνουν με γνώμονα να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα και όχι μια ομάδα που θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος»

Most Popular

To Top