Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Μεταγραφές θα γίνουν και θα ειναι αντάξιες του Ηρακλή»

μετεγραφές θα γινουν Το καυτό θέμα που απασχολεί τους περισσότερους στον Ηρακλή είναι η μετεγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Γιωργος Μανίκας είναι ξεκάθαρος και αναφέρεται σε αυτό το ζήτημα.

 

Αρχικά ο αντιπρόεδρος των κυανόλευκων στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε τον Σεπτέμβριο λέγοντας

 Το καλοκαίρι και ενώ όλοι βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν , δουλέψαμε χωρίς να λέμε πολλά και καταφέραμε να κερδίσουμε μια κατηγορία και ένα σκαλοπάτι ακόμα πριν τον τελικό στόχο. Τον Σεπτέμβριο και ενώ κατηγορηθήκαμε εν νέου για το γεγονός ότι δεν κάναμε κινήσεις, κάναμε αυτό που έπρεπε , έχοντας δεχτεί πολλές τρικλοποδιές από πολλές πλευρές. Έτσι δημιουργήσαμε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Αν αντί για τα δικά μας ονόματα υπήρχαν άλλα ονόματα τα οποία «μεσουρανούν» στοπ πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια θα μιλούσαν για ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα, δημιουργώντας μια ομάδα καλή και κερδίζοντας μια κατηγορία».

          Τώρα μετέγραφες θα γίνουν ;

«Τον Σεπτέμβριο είχαμε θέσει ως στόχο να είμαστε κοντά στην κορυφή και είμαστε. Θα κάνουμε αυτά που χρειάζονται και αυτά που πρέπει για να καταφέρουμε τον τελικό στόχο»

-Ο κόσμος όμως μετέγραφες ακούει και μετέγραφες δεν βλέπει.

«Οι στόχοι είναι εντοπισμένοι εδώ και ένα μήνα και σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Επίσημα η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε πριν λίγες μέρες. Κάθε στόχος όμως   έχει τις δυσκολίες του και την ειδική αντιμετώπιση που χρειάζεται το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν οι μετέγραφες που χρειάζεται για να δυναμώσει περισσότερο ο Ηρακλής. Θα θέλαμε να είχαμε κλείσει ήδη τις μετέγραφες μας, αλλά δυστυχώς δεν μας ευνόησαν οι συνθήκες»

          Οι στόχοι είναι από την ελληνική μόνο αγορά;

          «Κοιτάμε κάθε παίκτη που μπορεί να ενδιαφέρει . Έχουμε στην λίστα μας έλληνες παίκτες, αλλά και κοινοτικούς και κάτω από προϋποθέσεις και ξένους ποδοσφαιριστές».

          Δηλαδή η ομάδα θα κινηθεί άμεσα για την ενίσχυση της ;

          Θα γίνουν μετέγραφες και αυτοί που θα έρθουν θα είναι για να ενισχυθεί η ομάδα και παίκτες έτοιμοι να παίξουν άμεσα. Η περίοδος δεν είναι ιδανική αλλά πιστεύουμε ότι με τον τρόπο που εντοπίσαμε τους στόχους δεν θα πέσουμε έξω . Δεν θα αφήσουμε τον Ηρακλή χωρίς ενίσχυση. Το ίδιο πράξαμε και τον Σεπτέμβριο και με βάση τις συνθήκες που υπήρχαν κάναμε πετυχημένες κινήσεις»

Most Popular

To Top